Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112

Ο Εμιρχάν και ο Τουφάν κατευθύνονται στη Σαμψούντα. Ο Εμιρχάν είναι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν ξέρει πως ο Τουφάν δεν έχει καμία πρόθεση να τον επιστρέψει στη Ζουλιντέ. Το αυτοκίνητο του Τουφάν χαλάει στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και η Λεμάν, ανακαλύπτουν ότι ο Εμιρχάν δεν είναι στο σπίτι.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Τουφάν μπορεί να πηγαίνει τον Εμιρχάν στη Σαμψούντα. Αφήνουν τη Λέμαν στο σπίτι και κατευθύνονται στη Σαμψούντα…

Όταν το αυτοκίνητο επισκευάζεται, ο Εμιρχάν μαθαίνει την αληθινή πρόθεση του Τουφάν και βρίσκει ένα τηλέφωνο. Τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει τι συμβαίνει και πού βρίσκεται. ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112 (VIDEO)

Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ προλαβαίνουν τον Tουφάν. Θέλουν να σώσουν τον Εμιρχάν, αλλά ο Τουφάν δεν τους αφήνει να φύγουν και μαχαιρώνει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εγχείρηση… ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1109 ΕΔΩ
1110 ΕΔΩ
1111 ΕΔΩ
1113 ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαΐου 2024

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Μάιο 2024, από την Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Η αγαπημένη μας Αστρολόγος Άντα Λεούση, μας δίνει αναλυτικά τις...