Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112

Ο Εμιρχάν και ο Τουφάν κατευθύνονται στη Σαμψούντα. Ο Εμιρχάν είναι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν ξέρει πως ο Τουφάν δεν έχει καμία πρόθεση να τον επιστρέψει στη Ζουλιντέ. Το αυτοκίνητο του Τουφάν χαλάει στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και η Λεμάν, ανακαλύπτουν ότι ο Εμιρχάν δεν είναι στο σπίτι.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Τουφάν μπορεί να πηγαίνει τον Εμιρχάν στη Σαμψούντα. Αφήνουν τη Λέμαν στο σπίτι και κατευθύνονται στη Σαμψούντα…

Όταν το αυτοκίνητο επισκευάζεται, ο Εμιρχάν μαθαίνει την αληθινή πρόθεση του Τουφάν και βρίσκει ένα τηλέφωνο. Τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει τι συμβαίνει και πού βρίσκεται. ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112 (VIDEO)

Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ προλαβαίνουν τον Tουφάν. Θέλουν να σώσουν τον Εμιρχάν, αλλά ο Τουφάν δεν τους αφήνει να φύγουν και μαχαιρώνει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εγχείρηση… ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1112 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1109 ΕΔΩ
1110 ΕΔΩ
1111 ΕΔΩ
1113 ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Αρβανιτάκης μαθαίνει ότι ο Γράντος σκότωσε τη Ρηνιώ

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ  Η επιχείρηση απόσπασης του Δημητρού από το ψυχιατρείο δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Διονύση και...