Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πάρτι» των τουρκικών ΜΜΕ κατά του Καμμένου: «Στοχοποιεί ξανά την Τουρκία»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης η χθεσινή δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου από την Αρμενία, στην οποία μεταξύ άλλων σημέιωσε: “Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξηγήσουμε στην Τουρκία ότι θέλουμε την ειρήνη, αλλά πρέπει να της θυμίσουμε ότι σε πολλές στιγμές της ιστορίας της – και ιδίως τις στιγμές της ιστορίας που έχουν κατά νου, της μεγάλης οθωμανικής αυτοκρατορίας – ηττήθηκε, όπως το 1821 στην Ελλάδα”.

Τα τουρκικά μέσα κάνουν λόγο για νέα πρόκληση από τον Έλληνα ΥΕΘΑ.

Συγκεκριμένα, αλαζονική χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του κ. Καμμένου η ιστοσελίδα Haberler.

Πιο ήπιο είναι το κείμενο της Χουριέτ, που γράφει: “Έλληνας υπουργός στοχοποιεί ξανά την Τουρκία”.

“Παράτολμες” χαρακτηρίζει τις δηλώσεις η yeniakit στην ηλεκτρονική έκδοσή της και προσθέτει: “ξεπερνούν πάλι τα όρια κάνει λόγο”.

O Έλληνας υπουργός μίλησε και πάλι βαριά, γράφει η τουρκική ιστοσελίδα Diken. “Ο Πάνος Καμμένοςαπό το Ερεβάν χρησιμοποίησε σκληρή ρητορική εναντίον της Τουρκίας στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αρμένιο ομόλογό του”.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Famagusta που βλέπουμε στο MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 Ο Μάικλ ετοιμάζεται για τη συνέντευξη με την Χριστίνα, την οποία...