Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: Η Τζανσού στήνει παγίδα σε Τζενκ και Αζρά! Ποιος είναι ο συνεργός της;

Το ενδιαφέρον του Αρντά για τη νέα συμμαθήτρια εκνευρίζει την Τζεϊντά, η οποία δεν μπαίνει στον κόπο να το κρύψει.

Η Αζρά αποφασίζει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του θανάτου του πατέρα της, ενώ συμφωνεί με τη δικηγόρο να εξετάσουν και το πως χειρίστηκε η Σουμρού τα χρήματα της ασφάλειας του άνδρα της μετά το θάνατό του. Ο Μεσούτ δε χαίρεται καθόλου όταν η Αζρά του γνωστοποιεί τις προθέσεις της.

Η Μελίς ερωτεύεται τον Καντίρ κάθε μέρα και περισσότερο και ούτε περνά από το μυαλό της ο απώτερος σκοπός του. Από την άλλη, η εξαφάνιση της Τζανσού τους έχει αναστατώσει όλους, ενώ η Σουμρού κατηγορεί τον Τζενκ για όσα περνάει η κόρη της. Εκείνος εξαιτίας της πρόσφατης αυτοκτονίας της Ετζέ φοβάται μήπως η Τζανσού κάνει κακό στον εαυτό της εξαιτίας του.

Οι φόβοι του δεν αργούν να επιβεβαιωθούν. Μόνο που δεν ξέρει ότι κάποιος τους καλλιεργεί… Η Τζανσού εκτελεί το ρόλο που της έχει ανατεθεί τέλεια! Ο Τζενκ και η Αζρά βυθίζονται στις τύψεις.

 

Οι προσπάθειες της Φεριντέ να βρει την κόρη της Χουσνιγιέ επιτέλους αποδίδουν. Η άτυχη κοπέλα κρύβεται για να γλυτώσει από τον βάναυσο σύζυγό της. Θα θελήσει να δει τη μητέρα της;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ