Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: Η Σουμρού μαθαίνει ότι η Αζρά είναι η κληρονόμος της Φεριντέ!

Ο Αζμί προσπαθεί να μάθει από τον Ταρίκ πληροφορίες για την Αζρά, αλλά ο νεαρός μόνο θετικά σχόλια έχει να κάνει για την κοπέλα. Αυτό ίσως ενοχλούσε τον Αζμί, αν δεν καταλάβαινε ότι ο γιος του είναι τσιμπημένος με την Αζρά. Η σκέψη ότι ο Ταρίκ μπορεί να παντρευτεί τη διάδοχο των Τσελέν αλλάζει τα δεδομένα του.

Στο δείπνο με την οικογένεια Τσελέν η Αζρά περνάει δύσκολες στιγμές, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Φεριντέ να την προστατεύσει. Η Σεράπ, που έχει καταλάβει ότι κάτι ιδιαίτερο υπάρχει ανάμεσα στο γιο της και τη νέα κληρονόμο λέει στον Τζενξ να μην πληγώσει την Τζανσού. Την ίδια ώρα η Τζανσού ρωτάει ευθέως την Αζρά για ποιο λόγο επέλεξε η Φεριντέ να την κάνει κληρονόμο της. Ποια απάντηση θα πάρει;

 

Μετά το δείπνο είναι όλοι δυστυχισμένοι. Ο Τζενκ ξεσπά στο μαγείρεμα, η Αζρά στο κλάμα, η Φεριντέ ρωτά τον Αρντά αν ο μόνος λόγος που την αγαπά είναι η περιουσία της, ενώ η Τζανσού κόβει την ανάσα της Σουμρού όταν της λέει ότι η Αζρά είναι η κληρονόμος της Φεριντέ!

Η Μελίς πιστεύοντας ότι η μητέρα της δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εκείνη φεύγει από το σπίτι και ζητάει να τη φιλοξενήσουν για το βράδυ ο Μεσούτ και η Χουλιά. Η Φεριντέ είναι η μόνη που αντιλαμβάνεται την απουσία της εγγονής της και συμβουλεύει την Σεράπ να προσπαθήσει να πλησιάσει την κόρη της.

Η Τζανσού συζητά με τον Τάρικ τη μεταστροφή του Τζενκ και το ότι θέλει να είναι ζευγάρι. Ο Τάρικ της λέει να μην ελπίζει σε πολλά, καθώς είναι σίγουρος ότι ο φίλος του έχει αισθήματα για την Αζρά, αλλά προσπαθεί να την ξεπεράσει επειδή της θύμωσε για την περιουσία.

Η Σανέμ πηγαίνει να επισκεφθεί την Σουμρού στη νέα της επιχείρηση και οι δυο γυναίκες μιλάνε για τη σχέση των παιδιών τους. Η Σουμρού, θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις, βρίσκει την ευκαιρία να πει πολλά ψέματα για τη σχέση της με την Αζρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ