Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γρηγόρης πιάνει στα πράσα την Φιλιώ με τον γιατρό

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA.

Φαίνεται πως οι ανατροπές στην δραματική σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά μια διπλή απιστία ζευγαριών προκαλεί αναστάτωση σε ολόκληρο τον Τύρναβο.


Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως Στάσα και Κωστής Στασινόπουλος ζουν μια κρυφή ερωτική σχέση, και μάλιστα εκείνος για χάρη της θα κάνει την μεγάλη ανατροπή, απαλλάσσοντας τον Ρήγα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ποια είναι, όμως, τα άλλα δύο ζευγάρια που δεν μπορούν να αντισταθούν στους ερωτικούς τους πόθους; Φαίνεται πως Γρηγόρης και Ιουλία θα ξανά έρθουν πολύ κοντά στα επόμενα επεισόδια, με το πάθος τους να φουντώνει.

Δεν υπήρξε ποτέ στιγμή που να έχουν σταματήσει να νιώθουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, αλλά δεν είχαν το θάρρος να το πουν. Την ίδια στιγμή, η Χάδω έχει δώσει στη Δέσπω τον ρόλο του ντετέκτιβ, με στόχο να αποκαλύψει πληροφορίες για την Ιουλία.

Το δεύτερο παράνομο ζευγάρι που θα προκαλέσει εντύπωση είναι η Φιλιώ και ο γιατρός της Κυριακούλας. Η κόρη του Στασινόπουλου, νιώθει πως ο Γρηγόρης την έχει αφήσει σε δεύτερο μοίρα και αρχίζει να ψάχνει αλλού για παρηγοριά.



Ο γιατρός παλαιότερα της είχε στείλει προξενιό αλλά η Φιλιώ δεν το δέχτηκε. Τώρα, όμως, θα βρεθούν πολύ κοντά, με τις νύχτες τους να γίνονται όλο και πιο παθιασμένες.

Σίγουρα κάποια στιγμή ο Γρηγόρης θα πιάσει στα πράσα την Φιλιώ με τον γιατρό και εκεί πέρα θα γίνει το έλα να δεις.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ