Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Επεισόδιο 76

Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, ζητάει από την Ιουλία να τα βρει με τον Γιωργίκη και να μην του πάει κόντρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.


Την ίδια ώρα ο Στασινόπουλος προσπαθεί να εντοπίσει πληροφορίες για τον πατέρα Επιφάνειο και σίγουρος πια ότι εμπλέκεται στην απόδραση του Στράτου Ραζίνη, αποκλείει κάθε πρόσβαση του πίσω στο μοναστήρι. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Και ενώ η πρόσκληση του Γιωργίκη στον Γρηγόρη, δυναμιτίζει την προσωρινή ηρεμία στο αρχοντικό Προβιού, η αρρώστια της Κυριακούλας γίνεται η κερκόπορτα για την είσοδο του γιατρού Γκλαβάνη στο σπίτι των Ραζίνηδων, που απειλεί να βάλει σε κίνδυνο την ευτυχία του νιόπαντρου ζευγαριού, της Φιλιώ και του Γρηγόρη.

Ανήσυχη για την τύχη του Ρήγα η Βαγγελίτσα παραδίνεται τελικά στην αγκαλιά του λίγο πριν οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του ανατρέψουν για μια ακόμα φορά το σκηνικό.

Επεισόδιο 77

Τα νέα του Χρήστου που φέρνει γυρίζοντας πίσω από την Αθήνα η Στεφανία, δεν καταφέρνουν για πολύ να διατηρήσουν ένα ήρεμο κλίμα στο αρχοντικό.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούργιες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη Προβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως.

Την ίδια ώρα ο Επιφάνειος μη μπορώντας να επιστρέψει στο μοναστήρι αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με την βοήθεια του Ζαφείρη. Η Στάση που κρατάει όμως ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα, δημιουργεί τριγμούς και στην δική του οικογένεια, οδηγώντας τον έτσι στην γνώριμη αγκαλιά της Στάσας. ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Οι βραδινές του επισκέψεις όμως στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα’πρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό της χήρας και του διοικητή.

Επεισόδιο 78

Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος, την ίδια στιγμή που η μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας δημιουργεί αναταραχές σε όσους σιγά-σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα.

Η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου που εκτός από την Φιλιώ και την Κατερίνη, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και της μικρής του κόρης.




Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό κάνουν βέβαιη τη Χάδω πως κάτι τρέχει με αυτούς του δυο γι’αυτό και αρνείται να πιστέψει τις διαβεβαιώσεις της Δέσπως που τους παρακολουθεί για λογαριασμό της ότι τίποτα δεν συμβαίνει ανάμεσα στους δύο.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά. Τώρα όμως ο αντίπαλος δεν θα’ναι η έχθρα των οικογενειών τους αλλά ο θάνατος της μιας απ’τις δύο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

73 ΕΔΩ

74 ΕΔΩ

75 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 93-94

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 93-94 Επεισόδιο 93 Η Στέλλα δέχεται μία εξαιρετική πρόταση για δουλειά, δεν...