Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 8 έως 14/4/2024

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 8 ως 14 Απρίλιου 2024 στα αισθηματικά μας;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 8 ως 14 Απρίλιου 2024;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται στις 8 στέλνει το σαφές μήνυμα ότι γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου και συνεχίζεις το δρόμο σου προς την προσωπική σου μεταμόρφωση – αναγέννηση. Η έκλειψη είναι πολύ θετική, και είσαι πραγματικά τυχερός που γίνεται στο ζώδιό σου. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι οι πιεστικές εμπειρίες που βίωσες σε έχουν ενδυναμώσει και σου έχουν χαρίσει απίστευτες δεξιότητες και ικανότητες. Τώρα θα μπορέσεις να τα δεις όλα αυτά και να φτιάξεις το στρατηγικό σου πλάνο με βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση. Ειδικά στα επαγγελματικά, έχε υπόψη σου ότι οι εξελίξεις θα έχουν πολύ ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η έκλειψη στις 8 στον δωδέκατο οίκο σου σε βοηθάει αρχικά να βρεις τις απαραίτητες συνθήκες για να οργανωθείς. Ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου και ξεκούραση και απομάκρυνση από τα καθημερινά είναι απαραίτητα. Η ηλιακή έκλειψη είναι πολύ θετική και σε προετοιμάζει για κάτι καινούριο, μάλλον στα επαγγελματικά σου. Προς το παρόν δεν χρειάζεται να αποκαλύπτεις και πολλές από τις σκέψεις σου, αλλά σχεδίασε ελεύθερα. Επίσης, κράτα αποστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ψυχρός. Οι αποστάσεις σου με συνεργάτες πρέπει να είναι ευγενικές, αλλά πρέπει και να υπάρχουν, γιατί η πολλή οικειότητα θα μπορούσε να φέρει προβλήματα, ειδικά αν συναναστρέφεσαι άτομα που δεν ξέρουν να βάζουν όρια στον εαυτό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο Απρίλιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για σένα. Και σε κοινωνικό επίπεδο και σε επαγγελματικό και σε συναισθηματικό. Ένας άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου και σου δίνει κάποια πράγματα που λες και το ξέρε ότι αυτά ακριβώς χρειαζόσουν. Έχε υπόψη σου ότι τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν τους επόμενους μήνες, αλλά δεν πρέπει να επιδιώκεις την παροδική ανακούφιση, αλλά τη μόνιμη απελευθέρωση. Στόχος: αν έχεις χρέη, προσπάθησε να τα διαχειριστείς/ρυθμίσεις. Η έκλειψη στις 8 είναι ηλιακή και πολύ θετική και σε φέρνει στον έξω κόσμο, κοντά σε φίλους και σε αναδιαμορφώνει την κοινωνική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, όπως θα διαπιστώσεις, δεν είναι όλες οι εκλείψεις προβληματικές, ειδικά η ηλιακή έκλειψη στις 8 του μήνα στον Κριό σημαίνει μια νέα αρχή που αφορά τα επαγγελματικά και την καριέρα σου. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα αλλάξεις δουλειά, ακόμη και μια νέα γνωριμία ή μια νέα επαγγελματική αποστολή μπορούν να φέρουν σημαντικές θετικές αλλαγές. Να είσαι έτοιμος για εκπλήξεις. Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να είσαι σε μια διαδικασία προετοιμασίας. Από την άλλη βδομάδα θα βλέπεις σταδιακά να μεταμορφώνονται πολλοί τομείς στη ζωή σου. Και κάτι ακόμη: Μερικές φορές λες ότι είσαι ιδιότροπος, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεσαι απλώς το ενδιαφέρον των άλλων. Άλλο ιδιότροπος και άλλο αναζητώ την προσοχή όταν νιώθω κενό.

ΛΕΩΝ
Λέων, στις 8 Ιουνίου γίνεται μια έκλειψη Ηλίου στον ένατο οίκο σου που έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μακρινά ταξίδια και τους ανοιχτούς ορίζοντες. Πολλές οι ευκαιρίες αν έχεις ή σκοπεύεις να έχεις συναλλαγές με το εξωτερικό. Αλλά ο ένατος οίκος αφορά και μια στάση ζωής πολύ πιο ανοιχτή και φιλοσοφημένη. Δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τις κολλημένες απόψεις και τις συνταγές που δεν οδηγούν ένα βήμα παραπέρα. Είναι εντελώς αντίθετος με τις εκ του ασφαλούς κινήσεις. Και φαίνεται ότι καλείσαι να δώσεις μια μάχη με τον εαυτό σου και να εγκαταλείψεις την τάση σου να ακολουθείς μία συγκεκριμένη και δοκιμασμένη γραμμή, και να πειραματιστείς. Και αν δυσκολεύεσαι επειδή με το καινούριο δεν αισθάνεσαι και πολύ ασφαλής, να θυμάσαι ότι είναι κρίμα να χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, δεν είναι και το πιο αγαπημένο σου θέμα τα χρήματα, αλλά σε έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Ευτυχώς, τα νέα είναι πάρα πολύ καλά. Όλα ξεκινούν από τις 8 του μήνα με την ηλιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σου που από εκεί και έπειτα πολλά ενδιαφέροντα μπορούν να συμβούν. Τα χρήματα πάνε, έρχονται, κάποιο πρόβλημα δεν θα υπάρχει με αυτό. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνεις όταν έρχονται είναι να απαλλάσσεσαι όσο γίνεται από χρέη, αν υπάρχουν. Και το δεύτερο, είναι να καλλιεργήσεις την αίσθηση της ασφάλειας που τόσο χρειάζεσαι. Μια καλή καθημερινή άσκηση είναι να γράφεις πέντε πράγματα για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη. Από το πιο απλό, μέχρι το πιο σύνθετο.



ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η έκλειψη στις 8 στον έβδομο οίκο σου αφορά τις συνεργασίες σου ή τη συντροφική σου σχέση. Η ηλιακή αυτή έκλειψη είναι πολύ θετική γενικά, και η επιρροή της θα φανεί στους επόμενους μήνες. Αν η σχέση σου είναι δυνατή, τότε θα δυναμώσει περισσότερο, αν έχει αδύναμα σημεία, τότε θα τα δεις ξεκάθαρα για να κάνεις κάτι για αυτά. Επίσης, κάτι αλλάζει στον τομέα των συνεργασιών, θα μπορούσαν να πέσουν υπογραφές για μια νέα συνεργασία ή να διαλυθεί μια παλιά. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, ακόμη κι αν χρειαστεί να ξεφορτωθείς μια κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς, μέσα από τις σχέσεις σου αυτό το μήνα θα δεις και τις βασικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σου στις 8 του μήνα, αφορά τα επαγγελματικά σου και σημαίνει πολλά και θετικά. Είναι προφανές ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για μια καινούρια αρχή ή για την ολοκλήρωση μιας κατάστασης (ή ενός έργου). Σε αντίθεση με αυτό που ακούγεται, δεν είναι φυσικά όλες οι εκλείψεις δυσάρεστες, ειδικά οι ηλιακές, που σημαίνουν νέα και θετικά ξεκινήματα. Όλος αυτός ο μήνας είναι κάτι σαν δωροεπιταγή. Έχεις τις ευκαιρίες, και εσύ κάνεις τις επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η έκλειψη Ηλίου στις 8 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας και της ερωτικής σου ζωής. Ποιος είπε ότι οι εκλείψεις είναι μόνο δυσάρεστες; Υπάρχουν και κάποιες που είναι πολύ θετικές και που η επιρροή τους είναι σημαντική. Όπως αυτή που μόλις πέρασε: Σε περίπτωση που δεν είσαι σε σχέση και θέλεις να χαρείς τη ζωή σου με οποιοδήποτε τρόπο, τον Απρίλιο οι ευκαιρίες για να το κάνεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Σε περίπτωση που απλώς θέλεις να χαρείς λίγο, γιατί ως προσανατολισμένος προς το καθήκον, ξεχνάς την έννοια της ευχαρίστησης για αρκετό καιρό, πάλι έχεις πολλές ευκαιρίες, αρκεί να πιέσεις τον εαυτό σου να αφήνεται και μερικές φορές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η έκλειψη ηλίου στον τέταρτο οίκο σου στις 8 να πούμε πρώτα από όλα ότι είναι εξαιρετικά θετική. Είναι μύθος αυτό με τις εκλείψεις ότι είναι μπελάς μόνο, υπάρχουν και κάποιες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή και να σημάνουν νέα ξεκινήματα. Όπως αυτή. Είναι πολύ πιθανό κάτι να μεταμορφωθεί στη ζωή σου, μπορεί πολλά δικά σου σημεία, μπορεί και η ίδια η ζωή σου σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, πολλά γίνονται και στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σου γενικότερα. Καλό θα ήταν να παραμείνεις προσηλωμένος στον στόχο, επειδή ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε παρασύρει σε λίγο. Αυτή όμως μπορεί να είναι μια από τις πιο παραγωγικές φάσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η έκλειψη στον τρίτο οίκο σου στις 8 του μήνα είναι πολύ θετική, και έχει να κάνει με συμφωνίες, και διαπραγματεύσεις, αφορά αρκετά τα επαγγελματικά σου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να σου κρύψει τίποτα, ή να σε παραπλανήσει, το ένστικτό και η λογική σου λειτουργούν τέλεια, και αντίθετα, εσύ μπορείς να φέρεις τα πράγματα προς το δικό σου όφελος. Κάποιος όμως που έχεις απέναντί σου μπορεί να μην είναι αυτός που πρέπει ή που θα ήθελες, και καλά θα έκανες να μην χάνεις χρόνο μαζί του. Ίσως να έβρισκες τρόπο να παρακάμψεις τους μεσάζοντες. Επίσης, τα οικονομικά σου μπορούν να έχουν ένα ευχάριστο, νέο ενώ στις επικοινωνιακές σου ικανότητες δεν σε πιάνει κανείς.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, τη χρονιά που πέρασε εκτός από οικογενειακά θέματα, σε απασχόλησαν πολύ και τα οικονομικά, οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες και ίσως αναγκάστηκες κάποια στιγμή να δεις κάποια χρήματα ή μια πηγή εσόδων να κάνει φτερά. Πολλές φορές χρειάζεται να φύγει κάτι από τη ζωή σου για να έρθει κάτι καλύτερο, αλλά δυστυχώς ο συγχρονισμός αυτού του φύγε εσύ – έλα εσύ δεν είναι πάντα εφικτός. Η ηλιακή έκλειψη στις 8 στον δεύτερο οίκο σου υπόσχεται να βελτιώσει τα οικονομικά σου. Το καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό για σένα και φαίνεται ότι θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις την κοινωνική σου ζωή και τον έρωτα. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ζήσει ελεύθερος και ανοιχτός.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ