Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Χωρίζει τον Μάκη και γίνεται ζευγάρι με τον Όθωνα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA

Θα δούμε τη Λίνα και τον Όθωνα να γίνονται τελικά ζευγάρι.

Ο Μάκης θα συνεχίσει να ζηλεύει από το φλερτ του Όθωνα στην Λίνα και εκείνη θα τον χωρίσει γιατί δεν αντέχει άλλο να ζηλεύει. Έτσι, η νεαρή Γιαννακάκη θα πέσει στην αγκαλιά του γοητευτικού Βασιλείου.

Ο Όθωνας Βασιλείου με τις ευλογίες του πατέρα της Λίνας, κυνηγάει την κοπέλα και την διεκδικεί στενά. Ο Μάκης θα κάνει σκηνές ζήλειας στη Λίνα και η ίδια θα εκνευριστεί μαζί του κι έτσι θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη.

Ο Όθωνας δεν θα σταματήσει να παρακολουθεί στενά τη σχέση Λίνας – Μάκη με αποτέλεσμα όταν οι δυο τους απομακρυνθούν να την πλησιάσει ακόμα πιο πολύ και τελικά να πετύχει τον σκοπό του. “Ξέρω πως μόλις βγήκες από τη σχέση σου και σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς έναν άλλον άντρα όμως άφησέ με να είμαι και εγώ κοντά σου. Να σου δείξω τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα” θα της πει σύμφωνα με το daddy-cool και το Tv24.



H Λίνα θα τον αφήσει να εισχωρήσει στην ζωή της σαν φίλος. Μόνο που η φιλία τους σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα όμορφο φλερτ που θα ικανοποιήσει τον Δημήτρη αλλά και τον Μιλτιάδη Παντελίδη που πετυχαίνει έτσι τον μεγάλο του σκοπό να μην είναι η Λίνα στη δίκη για το ναυάγιο.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ