Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89

Επεισόδιο 88
Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος, με τη σειρά του, αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη.

Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της, ενώ ο Άγγελος λίγο πριν ξεκινήσει μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Αυτό που δεν ξέρει κανένας τους είναι ότι στον αρραβώνα είναι καλεσμένος και ο Όθωνας Βασιλείου.
Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Ώσπου εμφανίζεται ο Μάκης με ένα γράμμα που τη συντρίβει. Η Αλίκη αποκαλύπτει στο βιαστή της Παντελίδη ότι είναι έγκυος από εκείνον κι αυτός της λέει να κρατήσει το παιδί.
Επεισόδιο 89
Η Λίνα, έξαλλη με το προξενιό που της ετοιμάζει ο πατέρας της, δείχνει με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά της στον επίδοξο γαμπρό, τον Όθωνα. Επηρεασμένος από τις υποψίες της Ελένης, ο Βασίλης προσπαθεί να μάθει από τη Στέλλα πληροφορίες για τις κινήσεις του Σάββα την ημέρα της γέννας. ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89
Η δολοφονία του Παύλου Ξενάτου θα κάνει τους ναυαγούς και τους συγγενείς των θυμάτων να παλέψουν με περισσότερο πάθος για τη δικαίωση. Η Λίνα μαθαίνει από τον Μιχάλη ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με άλλη γυναίκα. ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89
Ο Άγγελος, από την άλλη, ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη μετά από εντολή του Ιπποκράτη. Ο Μάκης πληροφορείται ποιος είναι ο Όθωνας, ενώ η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου.Η Λίνα μαθαίνει από τον Μιχάλη ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου.


Η Πολυξένη πηγαίνει στην αυλή να ζητήσει το λόγο από τον Άγγελο κι αυτός της αποκαλύπτει ότι είναι παντρεμένη με ένα δολοφόνο. Στη δουλειά του Μιχάλη ένας μυστηριώδης άντρας κάνει την εμφάνισή του, ο δικηγόρος Δημοσθένης Καλλέργης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

85 ΕΔΩ 

86 ΕΔΩ

87 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ