Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 8 έως 14/4/2024 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 8 ως 14 Απριλίου 2024.

Αυτή η εβδομάδα θέλει μια προσοχή ιδιαίτερα από την Τρίτη έως Παρασκευή, διότι θα λειτουργεί με μεγάλες ταχύτητες το μυαλό μας, θα υπάρχουν πολλές συναντήσεις και επαφές προς πάσα κατεύθυνση, θα προσπαθήσουμε στο διάστημα αυτό να τακτοποιήσουμε υποθέσεις μας.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι τόσο ωραία τα ενδεχόμενα αυτά εξωτερικά η κατάσταση, θέλει μια παραπάνω προσοχή να είναι σωστή η κρίση μας και να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν ουσιαστικά.

Συνεχίζει να υπάρχει αυτό το κλίμα ευκαιριών να αλλάξουμε ή να διορθώσουμε κάποια πράγματα στα οικονομικά μας, θα υπάρχουν μέχρι και τον Μάη αυτό που λέμε ευκαιρίες, να τακτοποιηθούν κάποια θέματα μας και να μας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 8 ως 14/4/2024.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα την πραγματική ιδιότητα του Ορέστη

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Νεφέλη αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα να πουν την αλήθεια στον Ορέστη....