Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 22 έως 28/4/2024 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 22 ως 28 Απριλίου 2024.

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η τύχη και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από την προηγούμενη εβδομαδα έως και την Παρασκευή. Ο καθένας σε διαφορετικό τομέα και φυσικά για να επωφεληθούμε ή να το πούμε πιο σωστά για να αρπάξουμε την ευκαιρία αυτή, είναι κάτι που δεν θα συμβεί αν κλειστούμε μέσα στο σπίτι μας.

Η κοινωνικότητα μας θα μας βοηθήσει να αρπάξουμε την πληροφορία που χρειαζόμαστε και έχουμε ανάγκη να γίνουμε σε ένα κομμάτι τυχεροί.

Θα έχουμε μια διάθεση όμως να είμαστε υπερκινητικοί, γεμάτοι δράση, με ανεβασμένη διάθεση, όλο αυτό το πακέτο όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε έξοδα και θέλει προσοχή μεγάλη γιατί θα βγούμε εκτός προϋπολογισμό. Βαπτίζουμε τις επιθυμίες μας ανάγκες, ήταν ανάγκη να το πάρω αυτό, ήταν μεγάλη ανάγκη να κάνω κάτι που θα με ευχαριστούμε και δυστυχώς υπάρχει φόβος να ξεμείνουμε ή να βρεθούμε σε κόντρα με κάποιο άτομο ή με ένα πρόγραμμα που είχαμε βάλει στον εαυτό μας.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 22 ως 28/4/2024.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ