Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου: Κριοί, ίσως πάρετε αύξηση ή προαγωγή

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Καλά νέα έρχονται προς τον δρόμο σου, και μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σε βοηθά να λάβεις άφθονη θετική ενέργεια από ένα άτομο στη ζωή σου. Αυτή είναι μια περίοδος όπου τα οικονομικά σου βελτιώνονται με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Δες τις πόρτες της ελπίδας να είναι διάπλατα ανοιχτές. Ένα δάνειο, ένα χρηματικό δώρο ή πιθανώς μια αύξηση, μπόνους ή προαγωγή μπορεί να γίνουν δικά σου.

Ταύρος

Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα που θα επιλέξεις να τερματίσεις μια σχέση ή να βάλεις τέλος στους φόβους σου για αυτήν. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει τον τομέα των δεσμεύσεων σου, και μπορεί να είναι μια περίοδος που θα αφήσεις πίσω σου την εργένικη ζωή και θα αφοσιωθείς πλήρως σε κάποιον άλλο ερωτικά. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μια νέα συνεργασία μπορεί να προκύψει, αλλά μόνο αφού τελειώσει μια προηγούμενη. Ίσως χρειαστεί σύντομα να επιλέξεις ανάμεσα σε συνεργασίες και να αποφασίσεις πώς θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου – επαγγελματικά ή προσωπικά.

Δίδυμοι

Πάμε για το νέο και αποχαιρετούμε το παλιό. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει τον τομέα της ρουτίνας σου. Ένας ξεπερασμένος τρόπος να κάνεις τα πράγματα φτάνει στο τέλος του. Ίσως έχεις συνηθίσει σε συγκεκριμένες εργασίες, μια δουλειά ή ένα καθημερινό πρόγραμμα. Ωστόσο, αυτό που λειτουργούσε κάποτε μπορεί να μην σου φαίνεται πλέον χρήσιμο ή εφαρμόσιμο. Αντί να προσπαθήσεις να ενισχύσεις αυτά που έκανες στο παρελθόν, βρες έναν νέο τρόπο να τα κάνεις στο μέλλον.

Καρκίνος

Συνεχίζεις να νιώθεις κολλημένος; Μην ανησυχείς, το δημιουργικό σου μπλοκάρισμα φεύγει! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει μαζί της μια ένεση έμπνευσης και φαντασίας, πυροδοτώντας την καλλιτεχνική σου έκφραση. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσεις ένα νέο χόμπι. Αλλά πρώτα, τελείωσε αυτό που δουλεύεις τώρα. Είναι καλύτερα να ξεμπερδέψεις με τυχόν εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να συγκεντρωθείς και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε ένα πράγμα και να το κάνεις καλά.

Λέων

Έχεις σκεφτεί να μετακομίσεις; Η Πανσέληνος στον ηλιακό σου οίκο της οικογένειας και του σπιτιού μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια νέα κατοικία. Ίσως να σκέφτεσαι να φύγεις από το σπίτι των γονιών σου ή, αν βρίσκεσαι σε διάσταση με τον/τη σύντροφό σου, να βρεις επιτέλους τον δικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες, ίσως το αφεντικό σου να αποχωρήσει από την εταιρεία, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να αποκτήσεις καινούργιο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγκαλιάσεις τις αλλαγές και, αν θέλεις κάτι να συμβεί, κάνε τις κατάλληλες ενέργειες για να πετύχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.


Παρθένος

Ένα γραπτό project μπορεί να φτάνει στο τέλος του. Ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσεις κάποιες εκθέσεις και να τις υποβάλεις εντός της προθεσμίας. Είναι πιθανό, οπότε επικεντρώσου και σχεδίασε να τελειώσεις αυτά τα πράγματα στην αρχή της ημέρας. Αν περιμένεις μια τελική απάντηση ή λύση σε ένα πρόβλημα μέσω email, μπορεί να φτάσει σήμερα ή μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, βοηθώντας σε να κλείσεις αυτό το ζήτημα οριστικά.

Ζυγός

Νιώθεις πνιγμένος/η από τα άχρηστα αντικείμενα; Ο μινιμαλισμός έρχεται να σε σώσει! Η σημερινή μέρα φέρνει μαζί της μια ακαταμάχητη ώθηση για να κάνεις ξεκαθάρισμα και να αντικαταστήσεις τα παλιά αντικείμενα με καινούργια. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις το χάος και να ανοίξεις χώρο για ό,τι πραγματικά έχει σημασία. Δημιούργησε μια “μέρα αποθήκευσης”: Αφιέρωσε μια ολόκληρη μέρα για να ξεφορτωθείς τα άχρηστα αντικείμενα. Χώρισε τα σε κατηγορίες (π.χ. για δωρεά, ανακύκλωση, σκουπίδια) και φρόντισε να τα απομακρύνεις από το σπίτι σου. Εστίασε στην ποιότητα, όχι στην ποσότητα. Μπορείς να το πετύχεις, Ζυγέ! Έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις μια ζωή με περισσότερα, έχοντας λιγότερα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα για αυτοβελτίωση! Αυτό σημαίνει να κάνεις μερικές προσωπικές αλλαγές που απαιτούν αυτοπειθαρχία και δομή. Θα χρειαστεί να επιλέξεις να κινηθείς προς την ταυτότητα που επιθυμείς, αντί να ξαναπέσεις σε παλιά μοτίβα συμπεριφοράς. Χρειάζεται, όμως, χρόνος για να ξεμάθεις συνήθειες και να μάθεις νέες. Μην απογοητευτείς αν δεν δεις αποτελέσματα αμέσως. Συνέχισε την προσπάθεια και με επιμονή θα πετύχεις τους στόχους σου.

Τοξότης

Ο φόβος μπορεί να είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά ίσως είσαι έτοιμος/η να το κάνεις με μεγάλη γενναιότητα. Φτιάξε μια λίστα με πιθανά σενάρια που σε ανησυχούν. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα “ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί;”. Όταν δεις ότι το χειρότερο σενάριο δεν είναι τόσο άσχημο όσο φαντάζεσαι, θα νιώσεις πιο σίγουρος/η να κάνεις αυτό που χρειάζεται.

Αιγόκερως

Δεν είναι όλες οι φιλίες προορισμένες να κρατήσουν για πάντα. Αν διαισθάνεσαι ότι μια σχέση φτάνει στο τέλος της, προσπάθησε να μην κρατηθείς από τον φόβο της μοναξιάς. Ίσως είσαι έτοιμος/η να αφήσεις αυτό το κεφάλαιο πίσω σου, οπότε καλωσόρισε την ομορφιά της ζωής που σου χαρίζει ένα τέλος με υπέροχες αναμνήσεις και θετικές στιγμές. Νέοι φίλοι σε περιμένουν στη γωνία.

Υδροχόος

Έχεις βαρεθεί τη δουλειά σου; Ίσως να προβληματίζεται αν είσαι έτοιμος/η για αλλαγή. Αυτό το ενδεχόμενο πάντως είναι μία σκέψη που τριγυρίζει στο μυαλό σου. Η ανάπτυξη αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Για να πετύχεις, χρειάζεσαι προκλήσεις, τις οποίες κάποιες φορές δεν μπορείς να βρεις στην ίδια εταιρεία στην οποία βρίσκεσαι εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να ψάχνεις γραφεία εύρεσης εργασίας που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις έναν νέο ρόλο. Ρώτησε γνωστούς και αναζήτησε θέσεις εργασίας στο LinkedIn για να δεις τι σε ελκύει πραγματικά.

Ιχθύες

Ξεπέρασε τους φόβους σου και άνοιξε τα φτερά σου για νέες ευκαιρίες! Νιώθεις ότι ίσως να έχεις εστιάσει υπερβολικά σε μια δεξιότητα ή ότι προσπαθείς να τελειοποιήσεις κάτι που ήδη κατέχεις άριστα; Μήπως σε κρατάει πίσω ο φόβος της αποτυχίας και σε εμποδίζεις να προχωρήσεις; Σκέψου μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσεις την κατάσταση. Είναι πιθανό να έχεις φτάσει σε ένα σημείο κορεσμού, όπου η γνώση σου αγγίζει ήδη το ανώτατο επίπεδο. Ίσως μάλιστα να έχεις φτάσει στο σημείο να μπορείς να μοιραστείς τις γνώσεις σου με άλλους, διδάσκοντάς τους το αντικείμενο που κατέχεις. Μην αφήνεις τον φόβο να σε εμποδίσει να εξελιχθείς. Άνοιξε τα φτερά σου και αγκάλιασε νέες προκλήσεις! Αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες και ξεπέρασε τα όριά σου.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ