Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/4/2024

Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου θα δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην υλική και συναισθηματική εξασφάλιση. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη/Δία μας προσφέρει τύχη και εύνοια για να προχωρήσουμε επιτυχώς τα σχέδιά μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο αφιερωμένη στις υλικές σου ανάγκες και την αναζήτηση ασφάλειας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αξιολογήσεις τις πηγές του εισοδήματός σου και να επιδιώξεις σταθερότητα. Η σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη φωτίζει την προσωπική σου εξέλιξη, προσφέροντάς σου ξεκάθαρη επικοινωνία και αρμονία στις σχέσεις σου. Εν τω μεταξύ, ο Άρης και ο Δίας σε εξάγωνο εγγυώνται ότι η διαίσθηση και η επιχειρηματικότητα παίρνουν τα πάνω τους, οδηγώντας σε σημαντικές προσωπικές και οικονομικές επιτυχίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Επανασυνδέεσαι είτε με τον πρώην σου, είτε με τις εσωτερικές σου ανάγκες στα αισθηματικά. Αξιοποίησε αυτή την ημέρα για να εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα και να βρεις αρμονία στις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι στρατηγικές σκέψεις και οι έξυπνες κινήσεις είναι το κλειδί για την οικονομική σου επιτυχία την περίοδο αυτή. Ο Άρης και ο Δίας σε εξάγωνο σε προτρέπουν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με ανάπτυξη και επέκταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Παρασκευή Ταύρε, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου και γιορτάζεις τα γενέθλιά σου σύντομα! Είναι η στιγμή να αναδείξεις τον εαυτό σου, να εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες και να ανανεώσεις την ψυχολογία σου. Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη υπόσχεται κατανόηση των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Μαζί, ο Άρης και ο Δίας σε εξάγωνο αναδεικνύουν την επιθυμία σου για ανάπτυξη και επέκταση, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική σου να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Χρόνια πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάς ενθαρρύνεται μέσα από βαθύτερες και πιο ειλικρινείς συζητήσεις. Είναι μια καλή στιγμή να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου κάνοντας ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή βελτιώνοντας το κλίμα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια να μεγεθύνεται, ενώ οι σημερινές διελεύσεις προσφέρουν ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη της καριέρας σου. Εστίασε σε στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις όσα έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Παρασκευή, Δίδυμε κι εσύ θα ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και τις ψυχολογικές σου ανάγκες, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο. Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη φωτίζει την κοινωνική σου ζωή, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για ευχάριστες συναναστροφές και πνευματική αναζωογόνηση. Ταυτόχρονα, ο Άρης και ο Δίας σε εξάγωνο προμηνύουν μια φάση ισχυρής ανάπτυξης στην καριέρα και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, προσφέροντάς σου την ενέργεια και την αισιοδοξία για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κοινωνικότητά σου ανθίζει και η επικοινωνία με γίνεται πιο έντονη και ουσιαστική, επιτρέποντάς σου χώρο για μία νέα αισθηματική προσέγγιση. Εκμεταλλεύσου αυτή την ημέρα για να ενισχύσεις τη σχέση σου δημιουργώντας νέες αναμνήσεις με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μια εποχή κατάλληλη για σχεδιασμό και ανάληψη νέων πρωτοβουλιών στον επαγγελματικό τομέα. Οι θετικές ενέργειες από Άρη και Δία στηρίζουν τις προσπάθειές σου για επαγγελματική εξέλιξη και οικονομική ανάπτυξη. Εστίασε στους στόχους σου με αισιοδοξία και επιμονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, η Παρασκευή φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στους κοινωνικούς σου κύκλους και στις φιλίες σου, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει νέες ευκαιρίες για συναναστροφή και συμμετοχή σε ομάδες που συμμερίζονται τα ενδιαφέροντά σου. Η σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη υπογραμμίζει την επιτυχία και την αναγνώριση στην εργασία σου, προσφέροντας σου την ευκαιρία να λάμψεις και να κάνεις εντύπωση με τις δεξιότητες σου. Οι ευνοϊκή όψη μεταξύ Άρη και Δία δίνει θετικές εξελίξεις στα ταξίδια, την εκπαίδευση και τις πνευματικές σου αναζητήσεις, υποσχόμενες πλούτο σε εμπειρίες και γνώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνιστάται να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με έναν πιθανό έρωτα ή καινούριες εμπειρίες με το ταίρι σου. Μην διστάσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να εμβαθύνεις τις υπάρχουσες σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προσωπική σου προσπάθεια και η επαγγελματική σου αφοσίωση αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξεις την επέκταση των επαγγελματικών σου οριζόντων και να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Παρασκευή, Λέοντα, όπου η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο αναδεικνύει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου, προσφέροντας ευκαιρίες για αναγνώριση και επιτυχία. Η σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη φέρνει ευχάριστα νέα και εξελίξεις στα ταξίδια, την εκπαίδευση και τις πνευματικές σου αναζητήσεις. Ο Άρης και ο Δίας σε εξάγωνο ανοίγουν τον δρόμο για σημαντικές κινήσεις στις οικονομικές σου δραστηριότητες και στην προσωπική σου ανάπτυξη, ενώ στα προσωπικά σου μπορείς να σταθεροποιήσεις μία σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να αναζητήσεις νέες περιπέτειες κι εμπειρίες μαζί με το άλλο σου μισό, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Αντίστοιχα, εσύ ελεύθερε, σκέψου ότι η ανταλλαγή απόψεων, φιλοσοφιών ή η επιδίωξη της κατανόησης θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα νέο πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ανάπτυξη βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με τις πλανητικές δυνάμεις να σε στηρίζουν στην επίτευξη των στόχων σου. Αξιοποίησε την ενέργεια και τη δυναμικότητα που σου προσφέρεται για να προχωρήσεις με σιγουριά προς την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Παρασκευή αναγγέλλει μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και πνευματικής εξέλιξης για εσένα, Παρθένε. Με τον Ήλιο που μπαίνει στον Ταύρο και φωτίζει τον 9ο σου οίκο, η επιθυμία σου για μάθηση και εξερεύνηση νέων ιδεών είναι ακαταμάχητη. Η σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη στον 8ο σου οίκο προσφέρει ευκαιρίες για βαθύτερη συναισθηματική και πνευματική σύνδεση με τους γύρω σου. Οι ενέργειες από Άρη και Δία σε εξάγωνο προωθούν σημαντικές συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις που θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή σου και θα επεκτείνουν τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα φέρνει ευκαιρίες για βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις στα ερωτικά σου. Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία θα είναι το κλειδί στο να έλθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις συνεργασίες και τις επαφές σου για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Η ημέρα είναι ιδανική για να επενδύσεις στη μάθηση και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Παρασκευή, Ζυγέ, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο σε ωθεί κα κινηθείς προς μία βαθιά συναισθηματική εξέλιξη. Από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα δοκιμάσεις την αντοχή σου σε αλλαγές και θα σε προκαλέσει να δεις πιο βαθιά μέσα σου. Η σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη στον υπόσχεται ευχάριστες στιγμές και αρμονικές σχέσεις, καθιστώντας την επικοινωνία και την κοινωνική αλληλεπίδραση πιο απολαυστική από ποτέ σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανητικές ενέργειες δίνουν την ευκαιρία για εμβάθυνση των σχέσεων και νέων δεσμών. Μοιράσου ανοιχτά τα συναισθήματά σου με τους αγαπημένους σου και δες τις σχέσεις σου να ανθίζουν με νέο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης και ο Δίας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και οικονομική επέκταση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την Παρασκευή, με την είσοδο του Ηλίου στον Ταύρο, η μέρα σου αναμένεται να σου γεννήσει το αίσθημα της σταθερότητας και ηρεμίας, χάρη στην υποστήριξη τρίτων προσώπων. Η σημερινή μέρα φέρνει μια αίσθηση ανανέωσης και εστίασης στις προσωπικές σας σχέσεις, χάρη στον Άρη σε εξάγωνο με τον Δία. Επιπλέον, ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη υπόσχεται ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις, αναβαθμίζοντας κατά κάποιον τρόπο τις συνθήκες στις οποίες εργάζεστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα έχει τη δύναμη να σε φέρει πιο κοντά με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου, βοηθώντας σε να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή να έλξεις έναν νέο έρωτα. Μια ευκαιρία για αναζωογόνηση των σχέσεων σας παρουσιάζεται, με την αρμονία και την ομορφιά να κυριαρχούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προσπάθειες και οικονομικές συμφωνίες μπορεί να αποκτήσουν μια πιο ευχάριστη νότα σήμερα. Εξερεύνησε νέους τρόπους για επαγγελματική ανάπτυξη ή συνεργασίες που μπορεί να αποδειχθούν κερδοφόρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, πρόκειται να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ανάπτυξη και τη φροντίδα του εαυτού σου. Η σημερινή ενέργεια ευνοεί την ηρεμία και τη σταθερότητα, ενώ ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία υπόσχεται επιτυχία σε προσπάθειες που απαιτούν συνδυασμό δύναμης και τύχης. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη προμηνύει ευχάριστους και δημιουργικούς διαλόγους που μπορούν να γεννήσουν ένα νέο φλερτ ή να ανταλλάξεις δημιουργικές ιδέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ρομαντική έξοδος ή μια έκφραση άμεση αγάπης μπορεί να κάνει τη διαφορά στα αισθηματικά σου. Η ημέρα φαίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Οι νέες γνωριμίες ή η αναθέρμανση της σχέσης σου ανήκουν στα πιο πιθανά σενάρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου η σκληρή δουλειά αρχίζει να φέρνει καρπούς στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Είναι μια άριστη ημέρα για να αξιολογήσεις τους στόχους σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο φέρνει μια μέρα γεμάτη δημιουργικότητα και έμπνευση. Μαζί, ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία υπόσχεται προσωπική ανάπτυξη μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις και δραστηριότητες. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη πολλαπλασιάζει την ικανότητά σου για επικοινωνία και διαπραγμάτευση, κάνοντας αυτήν την ημέρα ιδανική για να εξερευνήσεις νέες ιδέες, νέα χόμπι ή άλλες δραστηριότητες και να συνδεθείς με άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή από σήμερα αναβαθμίζεται, με την ευκαιρία να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να εκφράσεις τα αισθήματά σου με περισσότερη ειλικρίνεια και αρμονία. Αντίστοιχα, εσύ ελεύθερε, μπορείς να κάνεις νέες επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις παίρνουν σάρκα και οστά. Είναι μια ιδανική ημέρα για να δρομολογήσεις σχέδια που απαιτούν δημιουργική σκέψη και πρωτοβουλία, ενισχύοντας την επαγγελματική σου εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο αναμένεται να φέρει μια ημέρα γεμάτη με οικογενειακή ζεστασιά και σταθερότητα στο σπίτι σου. Η έμφαση βρίσκεται στην ασφάλεια και την άνεση, με τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία να ενισχύει την επιθυμία σου για προσωπική ανάπτυξη και οικονομική βελτίωση. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη φέρει ιδιαίτερα ευχάριστες και αρμονικές επικοινωνίες, καθιστώντας αυτήν την ημέρα ιδανική για κοινωνικές επαφές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή σήμερα παίρνει μια πιο θετική τροπή, με τις σχέσεις να ενισχύονται μέσα από γόνιμες συζητήσεις και κοινές δραστηριότητες. Σήμερα είτε εκφράζεις τα συναισθήματά σου, είτε κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές και επαγγελματικές σου προοπτικές μοιάζουν ενθαρρυντικές, με νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης να εμφανίζονται. Επικεντρώσου στις λεπτομέρειες και τη διαχείριση πόρων που διαθέτεις, όπως υλικοί ή γνώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η Παρασκευή, με την είσοδο του Ηλίου στον Ταύρο, φωτίζεται από θετική ενέργεια και ευκαιρίες για επικοινωνία και μάθηση. Σήμερα, ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία υπόσχεται να ενισχύσει την προσωπική σου δύναμη και να φέρει θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη προμηνύει μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συνομιλίες και δημιουργικές ιδέες, καθιστώντας την ιδανική για να καλλιεργήσεις περισσότερη αυτοεκτίμηση ή να εντοπίσεις κάποιες πηγές εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή ανθίζει, με την ενέργεια του Ερμή και της Αφροδίτης να σε καλεί να ανοιχτείς και να μοιραστείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Είναι η τέλεια στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια αίσθηση νέων αρχών στα επαγγελματικά σου γεννιέται κι αισθάνεσαι σα να επαναπροσδιορίζεις πολλά πράγματα μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον ή τον τρόπο που βγάζεις χρήματα. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 140 Ο Ντίνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση...