Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα, 12 Απριλίου: Καρκίνοι, μάθετε να αγνοείτε τους κουτσομπόληδες

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την Παρασκευή, ειδικά αν βιάζεστε να στείλετε κάτι με το ταχυδρομείο ή να υποβάλλετε μια έκθεση στο αφεντικό σας πριν από τη λήξη της εργάσιμης ημέρας.

Το ωραιότερο κομμάτι της ημέρας θα είναι οι πρωινές ώρες, οπότε κλείστε την πόρτα, απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις και βάλτε τις περιττές κλήσεις στη σίγαση. Θα θέλετε να συγκεντρωθείτε.

Η φλύαρη Σελήνη στους Διδύμους θα κρατήσει τις διεργασίες της σκέψης σας σε εγρήγορση μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Ωστόσο, ο Άρης και ο Κρόνος μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ότι η πρόοδος σταματά. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας καφέ όλη την ημέρα. Μπορεί να τον χρειαστείτε.

Ταύρος

Χρήματα, χρήματα, χρήματα. Σήμερα αυτό ακριβώς θα σκέφτεστε και πιο συγκεκριμένα ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα. Με τη Σελήνη στους Διδύμους, είστε γεμάτοι από εξαιρετικούς τρόπους για να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας.

Ωστόσο, ο Κρόνος και ο Άρης στους Ιχθύς υποδηλώνουν έλλειψη συνεργασίας μεταξύ συναδέλφων, επειδή τα χρονοδιαγράμματα δεν ευθυγραμμίζονται ή δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για να συντονιστεί ποιος θα κάνει τι.

Μην αφήσετε αυτό να σας αποθαρρύνει από την επιδίωξη των στόχων σας. Πρέπει να είστε πιστοί στην πεισματάρα φύση σας και να βρίσκετε λύσεις μέσα από τις δυσκολίες.

Δίδυμοι

Υπάρχει μία φράση, Δίδυμε, που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη, ενώ ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ανάδρομος. «Μερικές φορές, το χειρότερο μέρος που μπορείς να είσαι είναι το μυαλό σου».

Αν και είστε εξαιρετικοί στο να σκέφτεστε τα απίστευτα προβλήματα της ζωής, έρχεται ένα σημείο που πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις ανησυχίες σας και να κάνετε κάτι άλλο. Μπορείτε να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε σε έναν γονέα ή έναν πρώην συνάδελφο για να ενημερωθείτε.


Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που ωφελεί τους άλλους και να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Πολλά παραγωγικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να εγκαταλείψει τις σκέψεις του και να βγει στον κόσμο για να αναλάβει δράση.

Καρκίνος

Κάθε 28 ημέρες, η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα των κρυφών εχθρών σας. Ένα άτομο που δεν είναι πραγματικά φίλος σας δυσκολεύεται να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο.

Έχετε ακούσει συχνά ανθρώπους να λένε ότι όταν κάποιος κουτσομπολεύει για εσάς ή για τα πράγματα που κάνετε, είναι επειδή δεν έχει πολλά να κάνει στη δική του ζωή. Επικεντρώνονται σε εσάς και τη δική σας ζωή επειδή έχουν ανάγκη να σας μειώσουν για να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους.

Αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει και να σας απομακρύνει από το να είστε φιλικοί. Μην το επιτρέπεις, Καρκίνε. Η Σελήνη περνάει από αυτό το σημείο του ζωδιακού κύκλου κάθε μήνα οπότε πρέπει να μάθεις ότι σε τέτοιες μέρες θα πρέπει να αγνοήσεις αυτούς που σε κακολογούν και προσπαθούν να σε μειώσουν.

Λέων

Είσαι ταλαντούχος, Λέων. Το ακούς αυτό όλη την ώρα, έτσι δεν είναι; Είσαι προορισμένος για μεγάλα πράγματα. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ήλιο, μπορεί να αναρωτιέσαι πώς να κάνεις πραγματικότητα αυτούς τους μεγάλους στόχους που έχεις.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, ένας μέντορας που μπορεί να σας καθοδηγήσει σε αυτό το ταξίδι. Ο Bob Proctor, συγγραφέας των βιβλίων «Born Rick» και «Change your Paradigm, Change your Life», δήλωσε: «Ο μέντορας είναι κάποιος που βλέπει μέσα σας περισσότερο ταλέντο και ικανότητα από ό,τι βλέπετε εσείς στον εαυτό σας και σας βοηθά να το βγάλετε προς τα έξω».

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν μέντορα. Αν και μπορεί να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε χρειάζεται να ξεκινήσετε εδώ και τώρα. Ρωτήστε γύρω σας. Δείτε ποιος είναι ανοιχτός στο να σας δώσει συμβουλές μια φορά το μήνα ή την εβδομάδα.

Παρθένος

Είστε σήμα κατατεθέν. Ίσως δεν είστε σίγουροι ότι έχει σημασία αν είστε νοσοκόμα, δασκάλα ή απλώς γονέας που μένει στο σπίτι και προσέχει τα παιδιά. Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας βοηθήσει να αρχίσετε να βλέπετε το ρόλο σας στον κόσμο με νέο πρίσμα.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα μπλογκ για γονείς ή ίσως να μοιραστείτε tweets σχετικά με τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Ίσως σας αρέσει να ανοίγετε την καρδιά σας στους άλλους για αυτά που βλέπετε με τα κατοικίδια που βοηθάτε ως εθελόντρια σε καταφύγια.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μοιραστείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να είστε φιλόδοξοι ή να γίνετε viral, αλλά κάθε θετική ανάρτηση μετράει.

Ζυγός

Είναι καλό να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να αμφισβητείτε τον τρόπο που σκέφτεστε κάθε μέρα. Η ικανότητά σας να βλέπετε τη ζωή από την οπτική γωνία των άλλων ανθρώπων είναι ο λόγος για τον οποίο είστε τόσο δίκαιοι ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Έτσι, όταν η Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τις μαθησιακές σας ικανότητες, είστε σαν σφουγγάρι. Σήμερα, έχετε μια ποικιλία πηγών για πληροφορίες. Κοιτάξτε προς τις τέχνες, την επιστήμη, τα μαθηματικά και τη λογοτεχνία.

Αν συνήθως ακούτε μόνο ραδιόφωνο, σκεφτείτε να διαβάσετε ή να ακούσετε ένα podcast. Διαλέξτε ένα πράγμα που συνήθως αποφεύγετε και κάντε το.

Σκορπιός

Δεν είναι όλα τα μυστικά άσχημα αλλά είναι σημαντικό να προστατεύονται. Η σημερινή Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει τη σφαίρα του σκοταδιού και αυτό που κρύβετε από τους άλλους.

Μπορεί να έχετε μεγάλα σχέδια ή ιδέες που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους άλλους, αλλά αυτό μπορεί να εμποδίσει την ορμή και το κίνητρό σας να τα ακολουθήσετε. Σήμερα, σκεφτείτε τα οφέλη του να κρατάτε τα πράγματα για τον εαυτό σας.

Δώστε στον εαυτό σας ένα χρονικό πλαίσιο για το πότε θα ξεκινήσετε ή θα ανακοινώσετε αυτά που θέλετε. Αλλά αν δεν είναι απαραίτητο να γίνει τώρα, τότε περιμένετε.

Τοξότης

Πώς ξέρετε πότε κάποιος είναι «ο ένας και μοναδικός»; Γι’ αυτό υπάρχουν τα ραντεβού, και κατά τη διάρκεια της Σελήνης στους Διδύμους, προσπαθήστε να μη βιάζεστε.

Ο έρωτας, ο τρόπος που νιώθετε για ένα έργο, μια δημιουργική εργασία, τον επαγγελματικό σας συνεργάτη και τα πράγματα που σας ευχαριστούν να κάνετε, απαιτούν να νιώθετε συνδεδεμένοι και παθιασμένοι με τη διαδικασία.

Αν και σήμερα μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια καλή μέρα για να κλείσετε μια σύμβαση ή μια συμφωνία, αφήστε τον χρόνο να κάνει τα μαγικά του. Θα καταλάβετε αν κάτι είναι γραφτό να γίνει.

Αιγόκερως

Η ευεξία ξεκινά από το μυαλό. Κατά τη διάρκεια της περίεργης Σελήνης στους Διδύμους, είναι καλό να ακούσετε τις σωματικές σας ενδείξεις και να καταλάβετε πώς αισθάνεστε.

Το σώμα σας σας μιλάει συνεχώς, αλλά χωρίς ένα ήρεμο μυαλό, μπορεί να χάσετε τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να επιβραδύνετε.

Σήμερα, νιώστε άνετα με τον εαυτό σας. Κάντε παύση και επιτρέψτε στον εαυτό σας να μην κάνει τίποτα, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγα λεπτά στο τέλος της ημέρας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να χαλαρώσει.

Υδροχόος

Η χαρά είναι μια πνευματική εμπειρία, Υδροχόε. Είναι δωρεάν και δεν μπορείς να την αγοράσεις. Δεν μπορείς να την εξαναγκάσεις να συμβεί, αλλά μπορείς να την δείξεις στους άλλους και να τους εμπνεύσεις να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στους Διδύμους, αυτή είναι μια πρώτης τάξεως στιγμή για να έρθετε σε επαφή με την χαρά και να την αναζωπυρώσετε.

Η χαρά διαχωρίζεται από την ευτυχία. Δεν είναι ένα συναίσθηματα που μπορεί να νιώσετε χωρίς λόγος. Είναι μία επιλογή, μία ματιά πέρα από τις καταστάσεις που οδηγήσει σε μεγαλύτερη ελπίδα.

Ιχθύες

Τι σημαίνει σπίτι για εσάς; Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη του είναι να προσδιορίσετε τι χρειάζεστε. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στους Διδύμους, μπορεί να μάθετε ότι το «σπίτι» δεν είναι ένα μέρος αλλά ίσως ένας άνθρωπος.

Μπορεί να είναι μια εσωτερική κατάσταση ή ένας τόπος που χαλαρώνετε. Μπορεί να σας δίνει την δύναμη να αντιμετωπίζετε πιο χαλαρά τα πράγματα. Μπορεί να είναι μία ενέργεια που ταξιδεύει μαζί σας.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, το σπίτι είναι ζωτικής σημασίας, γι’ αυτό βρείτε τρόπους να το «χτίσετε» εκεί που βρίσκεστε.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27 Επεισόδιο 26 «Προσκήνιο και Παρασκήνιο». Η Ευανθία ψάχνει γαμπρό για τη Φρόσω και εκείνη...