Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Survivor Spoiler 3/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία

Survivor spoiler 3-4: Το Survivor έχει μπροστά του την πιο κρίσιμη ασυλία. Οι Μαχητές είναι μπροστά με 2-1 στο σκορ αυτή την εβδομάδα. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η και τελευταία ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές; Έχουμε το οριστικό Survivor spoiler.

Για πλάκα έχασαν οι Διάσημοι την 3η ασυλία από τους Μαχητές. Ήταν φανερό πως ήθελαν να βγάλουν γυναίκες στον τάκο και το πέτυχαν. Ποιος ήταν ο σκοπός τους, τι ήθελαν να πετύχουν, άγνωστο. Ίσως μας αποκαλυφθεί απόψε στο συμβούλιο του νησιού.

Η πρόβλεψη για το ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία ήταν δύσκολη. Η Δανάη δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη και με το δίκιο της. Παρότι, οι Διάσημοι έδειξαν να κρατούν δυνάμεις για να χτυπήσουν με τα όλα, την 4η ασυλία.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είναι στο 8-5. Οι Μαχητές είναι μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, δεν υπάρχει πια απόσταση στη δυναμική των. Παρά το γεγονός πως αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα. Κι ας κέρδισαν εύκολα την 3η ασυλία.

Survivor spoiler 3-4: Αυτοί παίρνουν την ασυλία!

Οι Μαχητές ήθελαν πολύ να πάρουν την 3η ασυλία και να κάνουν… πλάκα για τη στρατηγική των Διασήμων. Αν υπάρχει κάποια από αυτές. Σε ένα επεισόδιο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το επεισόδιο του Τζέιμς με την Ασημίνα και θα χωθεί και η Σταυρούλα.

Το θέμα μας είναι η ασυλία όμως. Οι μπλε θα κάνουν τα πάντα για να ρίξουν τους κόκκινους στο καναβάτσο. Θα μπορέσουν οι Διάσημοι να αντιδράσουν και να πετύχουν τον σκοπό τους;

ΝΑΙ…

Οι Διάσημοι κερδίζουν την 4η ασυλία της 13ης εβδομάδας στο Survivor. Το σκορ θα πάει στο 8-6 υπέρ τους. Η ενημέρωση είναι οριστική.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ