Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ: Ανησυχία για τις εξελίξεις – Το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Η Καλλιόπη λέει στον Αντώνη να μην κατηγορήσουν τον Μαθιό για το χτύπημα στον Χρήστο και εκείνος της λέει πως ο γιος της είναι αθώος.


Παράλληλα όμως οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω.

Την ίδια στιγμή επικρατεί μία γενικότερη ανησυχία για τις εξελίξεις που θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Στο μεταξύ η Αργυρώ επιβεβαιώνει πως η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη και απαιτεί από αυτόν να της το ξέκοψε μία και καλή.

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειάς του, εκείνος, ωστόσο, δε φαίνεται να πείθεται. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός, την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη για όσα έμαθε.

Ο Αντώνης ζητά από τη γιαγιά βοήθεια, για να μπορέσουν να βγάλουν τον Αντρέα από την κρυψώνα του. Την ίδια ώρα, η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, αναγκάζοντάς την να αναλάβει και πάλι δράση.



Η Στέλλα μαθαίνει για την επίθεση εναντίον του Χρήστου και ταράζεται. Η Σάντρα αποκαλύπτει ένα διπλό πρόσωπο απέναντι στην Αργυρώ. Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα, μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προθέσεις της τελευταίας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ