Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Τάσος παραπλανεί τη Δεσποινιώ και το σκάει μαζί του αφήνοντας τη Μαρίκα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

Ανατρεπτικές εξελίξεις θα έχουν οι Ψυχοκόρες καθώς η Δεσποινιώ ξεγελιέται στα επόμενα επεισόδια από τον Τάσο ο οποίος της πουλάει έρωτα ενώ θέλει την εκμεταλλευτεί και να την πουλήσει για χρήματα.

Καθηλώνει η σειρά του ΑΝΤ1 η οποία σαρώνει την τηλεθέαση και στις νέες ημέρες προβολής της. Πως θα εξελιχτεί η κατάσταση για τη Δεσποινιώ;

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος παραπλανεί τη Δεσποινιώ και το σκάνε

Ο Τάσος έχει βάλει στο μάτι τη Δεσποινιώ και σκοπεύει να την εκμεταλλευτεί. Στο μεταξύ η κοπέλα έχει ερωτευτεί τον γοητευτικό νεαρό ο οποίος της υπόσχεται πράγματα. Η Δεσποινιώ βλέπει τον Τάσο ως τον σωτήρα της για να φύγει μακριά από το σπίτι του Κοτρώτση.

Στο μεταξύ η Μαρίκα έχει καταλάβει ότι αδερφή της είναι ερωτευμένη με τον εραστή της Νέλλας και για να την προστατέψει λέει στον Κοσμά την παράνομη σχέση της γυναίκας του. Προς έκπληξή της όμως εκείνος δε κάνει κάτι καθώς αυτός έχει πληρώσει τον Τάσο να είναι ο εραστής της.

Έτσι, ο Τάσος, ανενόχλητος, βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του με τη Δεσποινιώ. Ο Τάσος θέλει να βγάλει λεφτά από αυτή. Εκείνη βέβαια δεν υποψιάζεται τίποτα.



Κάποια στιγμή που λείπει η Μαρίκα με τον Κοσμά, η Δεσποινιώ το σκάει με τον Τάσο και κάνει όνειρα μαζί του. Κάποια στιγμή ο Τάσος την ωθεί σε Καλλιστεία με τη δικαιολογία ότι θα τη βοηθήσει να κάνει καριέρα.

Από την άλλη η Μαρίκα είναι σοκαρισμένη που η αδερφή της το έσκασε χωρίς αυτή και δεν ξέρει τι να κάνει….

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ