Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22

Επεισόδιο 21
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, η Βασιλική βλέπει τη Βικτωρία και τρέχει να της μιλήσει. Λίγο μετά, φτάνουν εκεί και η Μαρίκα με τον Σώτο.

Στο σπίτι, η Μαρίκα συνειδητοποιεί πως η Δεσποινιώ το έχει σκάσει. Η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σοβαρά ο πατέρας του Παύλου και ο καθηγητής Μαρκίδης.
Ο Κοσμάς, μετά τη δημόσια κατάρρευση της Νέλλας, στέλνει τον Σώτο πίσω στη σχολή του στο Μόναχο κι εκείνη κρυφά από όλους σε νευρολογική κλινική για να αποφύγει κάποιο μελλοντικό φιάσκο. Η Φρόσω ψάχνει τον Μέλιο που αγνοείται και συνειδητοποιεί τι συνέβη.
Επεισόδιο 22

Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες να μιλήσει στη Βασιλική που ετοιμάζεται εντατικά για τις εξετάσεις της.

Ο Κοσμάς πιέζει τον Αρδίτη να τηρήσει τον λόγο του. Ο Τάσος βάζει μπροστά τα σχέδιά του για να θησαυρίσει από τη Δεσποινιώ. Εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συνάντησης με τον Λούη, η Φρόσω έχει πρόωρο τοκετό. ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22



Μητέρα και παιδί διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο και η Φρόσω ζητά να την επισκεφτεί η Αλμπίνα. Η μικρή Σταυρούλα παίρνει τη θέση της Δεσποινιώς στην οικία Κοτρώτση και η Νέλλα επιστρέφει σπίτι, αποφασισμένη να τιμωρήσει όσους την έβλαψαν.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

17 ΕΔΩ

18 ΕΔΩ

19-20 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ FANS

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ