Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πώς να βρείτε την ισορροπία μετά τον ανάδρομο Ερμή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστός για την αναστάτωση, το άγχος, τις παρεξηγήσεις και γενικά για τις ανατροπές που προκαλεί. Αυτή η χαοτική περίοδος των τριών εβδομάδων συμβαίνει τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο και μόλις τελειώσει, συχνά μας αφήνει με την απελπισμένη ανάγκη μιας επανεκκίνησης.

Από την 1η Απριλίου ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Κριών και επηρεάζει πολύ τα ζώδια – άλλα στα επαγγελματικά, άλλα στα προσωπικά και άλλα σε όλους τους τομείς.


Η ανάδρομη πορεία του τελειώνει στις 25 Απριλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ηρεμήσουμε αμέσως. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους κάθε ζώδιο μπορεί να βρει την ισορροπία του, μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή. Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι αυτή, ανάλογα με το δικό σας ωροσκόπιο.

Κριός

Ο συγκεκριμένος ανάδρομος Ερμής είχε μεγάλη επιρροή πάνω σας. Γι’ αυτό έπειτα από τρεις εβδομάδες ταλαιπωρίας θα επωφεληθείτε από μια έντονη προπόνηση. Διοχετεύστε τη συσσωρευμένη ενέργειά σας σε σωματική άσκηση. Μια αυστηρή προπόνηση μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε το άγχος και να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Ταύρος

Μπορεί η Αφροδίτη, γενικά, να σας προστατεύει, αλλά δεν περάσατε αλώβητοι αυτή την ανάδρομη πορεία. Γι’ αυτό και δεν θα πείτε όχι σε ένα απόγευμα αφιερωμένο αποκλειστικά σε εσάς. Ασχοληθείτε με ό,τι σας φέρνει ευχαρίστηση και σας κάνει να νιώθετε καλύτερα – μαγειρέψτε ή παραγγείλτε το αγαπημένο σας φαγητό, περιποιηθείτε τον κήπο σας ή απολαύστε ένα μασάζ και μια περιποίηση που θα σας χαλαρώσει.

Δίδυμοι

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, οι Δίδυμοι είναι πάντα επηρεάζονται περισσότερο από ανάδρομη πορεία του. Τείνει να είναι ένας εφιάλτης για εσάς από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι, δεδομένου ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για εσάς και κατά την ανάδρομη πορεία μπορεί να επηρεάστηκαν πολύ οι σχέσεις σας, αφιερώστε χρόνο στο να επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους ανθρώπους που εξιτάρουν το μυαλό σας. Μία μέρα χωρίς τεχνολογία μπορεί να κάνει θαύματα στην πνευματική σας διαύγεια.

Καρκίνος

Ως συναισθηματικό ζώδιο του νερού, οι Καρκίνοι είναι πιεσμένοι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Προβλήματα στις επικοινωνίες, καθυστερήσεις και μικροατυχήματα τους αγχώνουν, γι’ αυτό μια μέρα στο σπίτι, με το βιβλίο τους, μια χαλαρωτική μάσκα προσώπου και την αγαπημένη τους μουσική τους ηρεμεί. Η τακτοποίηση, επίσης, του χώρου τους, βοηθά την ψυχολογία τους.

Λέων

Κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος, οι Λέοντες τείνουν να πλήττονται με καθυστερήσεις στα ταξίδια, προβλήματα στις σχέσεις και παρεξηγήσεις με φίλους. Μπορεί να βρουν παρηγοριά στις δημιουργικές ασχολίες. Είτε πρόκειται για ζωγραφική, είτε για σχέδιο, είτε για κολάζ, θα νιώσουν ηρεμία και γαλήνη όταν διοχετεύσουν την ενέργειά τους σε εμπειρίες δημιουργικές.

Παρθένος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, και ως εκ τούτου ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, κάθε ανάδρομη πορεία βάζει τους Παρθένους σε δύσκολη θέση. Για να κάνετε μια νέα αρχή, τακτοποιήστε το διαμέρισμά σας και αποσυμφορήστε το. Μια ενδελεχής καθαριότητα και οργάνωση μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο και να μειώσετε το άγχος.



Ζυγός

Για τους Ζυγούς, η αναζήτηση ισορροπίας είναι εγγενής. Μετά την επαναφορά του Ερμή στην ορθή πορεία, ασχοληθείτε με διαλογισμό ή ασκήσεις γιόγκα, παρέα με τον σύντροφό σας για να βρείτε την ισορροπία στη σχέση σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε να θυμάστε να είναι αυτό που εσείς θέλετε. Το να έρθετε ξανά σε επαφή με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας θα βοηθήσει να νιώσετε πολύ καλά.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί γνωρίζουν πολύ καλά πότε συμβαίνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά αντί να αισθάνονται αγχωμένοι, συχνά νιώθουν υποχρεωμένοι να ενστερνιστούν την περίεργη ενέργεια και να την χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα, τους αρέσει να χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή για να προβληματιστούν. Καθώς αυτό μπορεί να είναι από μόνο του εξαντλητικό, μια ανανεωτική πρακτική τις ημέρες μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, όπως ο διαλογισμό, ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή μια βόλτα στο πάρκο ή τη θάλασσα συνιστώνται.

Τοξότης

Αν η ζωή σας ήταν σε αναταραχή, οι ημέρες μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα είναι η ιδανική στιγμή για να αφεθείτε και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Ένα σύντομο ταξίδι ή μια περιπέτεια στην ύπαιθρο μπορεί να βοηθήσει τους Τοξότες να αναπροσαρμοστούν. Η αλλαγή σκηνικού θα κάνει θαύματα για το πνεύμα σας, εμπνέοντας προβληματισμό και νέες ιδέεςΩς ζώδιο της φωτιάς, αισθάνεστε πάντα καλύτερα όταν κοινωνικοποιείστε και διασκεδάζετε, οπότε μια άλλη επιλογή θα ήταν να συναντηθείτε με φίλους.



Αιγόκερως

Ως γήινο ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης, οι Αιγόκεροι νιώθουν όμορφα όταν τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχέδιό τους. Επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει ποτέ κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, αυτή η περίοδος ήταν άκρως αγχωτική για εκείνους. Για να επανέλθετε στα συνηθισμένα, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό και τη στοχοθεσία. Η ανάδρομη πορεία πιθανότατα διατάραξε τα σχέδιά σας, οπότε η επανεκτίμηση των στόχων σας και η δημιουργία ενός λεπτομερούς σχεδίου δράσης θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αίσθηση της κατεύθυνσης και του στόχου.

Υδροχόος

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος οι Υδροχόοι νιώθουν μεγάλη αναστάτωση και νεύρα. Τους ενοχλεί όταν τα πράγματα πάνε στραβά, όπως όταν τα μηνύματά σας δεν φτάνουν στον παραλήπτη ή όταν το ίντερνετ δεν λειτουργεί. Για να συντονιστείτε ξανά και να ηρεμήσετε, αποσυνδεθείτε. Ο εθελοντισμός ή το να περνάτε χρόνο με άτομα με παρόμοιες ιδέες μπορεί να επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας – και να αποκαταστήσει την πίστη σας στην ανθρωπότητα.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες αντιλαμβάνονται έντονα την αλλαγή στην ενέργεια με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και εξαντλούνται ψυχικά, όταν προσπαθούν να συμβαδίσουν με τις αναποδιές της περιόδου. Αντί να κάνετε θελήματα ή να δείτε φίλους, περάστε μια μέρα στο σπίτι με χαμηλά φώτα. Μπορείτε να γράψετε ημερολόγιο, να διαλογιστείτε ή να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ρομαντική κομεντί για να χαλαρώσετε, κάτι που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να επανασυνδεθείτε τα συναισθήματά σας.

Πηγή: marieclaire.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ