Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Το βίντεο που αθωώνει τον Δημήτρη

Καθηλωτική θα είναι η συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», με την Άννα να καταφέρνει να αθωώσει τον Δημήτρη, ενώ την ίδια ώρα βγαίνει ένταλμα σύλληψης του Ιάσονα.

Ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται ότι ο πατέρας τους έχει υποψίες για εκείνον. Έτσι ξεφορτώνεται όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν, όπως και τη μηχανή που αγόρασε για να πλαστογραφήσει την υπογραφή του Δημήτρη με σκοπό να κατηγορηθεί για δωροδοκία. Όμως σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής στα χέρια του Αλέκου φτάνει η απόδειξη αγοράς.

Έτσι στη συνέχεια ο Χατζής και η Άννα πηγαίνουν στο νοσοκομείο που είναι η μητέρα του Ιάσονα και εκείνη τους αποκαλύπτει ότι ο μεγάλος της γιος έχει πεθάνει και ζει μόνο ο αδελφός του, ο οποίος είναι επικίνδυνος.

Ο Χατζής καταλαβαίνει ότι ο υποτιθέμενος Ιάσονας σκότωσε τον πραγματικό και πήρε την ταυτότητά του. Στη συνέχεια πηγαίνει μαζί με την Άννα στην Αγγελική και της ζητούν να ανοίξει και πάλι την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, έχοντας καταλάβει ότι αυτός κρύβεται από πίσω.



Στο μεταξύ ο Καρέλης παίρνει κατάθεση από τον Ιάσονα, αλλά δεν καταφέρνει να τον στριμώξει. Παρόλα αυτά ο Ιάσονας αρχίζει να φοβάται ειδικά όταν παίρνει ένα μήνυμα από τον αδελφό του Άκη με βίντεο που δείχνουν ότι εκείνος είχε στήσει την πλεκτάνη στον Δημήτρη. Παράλληλα τον εκβιάζει ότι αν δεν τον βοηθήσει να κάνει κακό στη Λίνα καθώς θέλει να πάρει εκδίκηση, θα παραδώσει τα βίντεο στην αστυνομία.

Τη ίδια στιγμή τα αποτυπώματα στο αρχαίο κειμήλιο που βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη μαθαίνουν ότι ανήκουν στον αδελφό του Άκη και έτσι ο Θοδωρής με τους υπόλοιπους καταστρώνουν ένα σχέδιο και εκείνος βρίσκεται στα χέρα τους. Ενώ η Δανάη όπως θα δούμε στη σειρά «Παγιδευμένοι» βρίσκει τα βίντεο στο κινητό του που καίνε τον Ιάσονα και αθωώνουν τον Δημήτρη.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ