Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Ο Ιάσωνας βάζει τον Δημήτρη στη φυλακή

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1.

Η Άννα πηγαίνει στο κρατητήριο να δει τον Δημήτρη και τον ενημερώνει για το έγγραφο της τράπεζας που βρέθηκε στο γραφείο του. “Δεν είμαι ένοχος.

Και οι δύο ξέρουμε ποιανού παιχνίδι είναι αυτό” της λέει εκείνος και προσπαθεί να την καθησυχάσει. Παράλληλα, ο Αντρέας πηγαίνει έξαλλος στο γραφείο του Αλέκου και τον κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Εκείνος, τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση.

Ο Ανδρέας τον προειδοποιεί πως αν κάνει το λάθος να ξεστομίσει έστω και μία κατηγορία εναντίον του Δημήτρη θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Στο μεταξύ ο εισαγγελέας κάνει έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη και βρίσκει το αγαλματάκι που έχει αφήσει εκεί ο Ιάσωνας.

Η Άννα συνειδητοποιεί ότι δύσκολα θα ξεμπερδέψουν από αυτή την υπόθεση. Λίγο αργότερα βρίσκεται στο κρατητήριο. “Άννα βρες την αλήθεια και βγάλε με από ‘δω” της λέει ο Δημήτρης



Ο Αλέκος είναι σίγουρος πως οι κατασκευασμένες κατηγορίες εναντίον του Δημήτρη είναι δουλειά του γιου του. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, πηγαίνει στο γραφείο του και τον ρωτάει ευθέως αλλά ο Ιάσωνας το αρνείται. Παρόλα αυτά ο Αλέκος ζητά από τη Μελίνα να έχει τα μάτια της πάνω του και αν δει κάτι περίεργο να τον ενημερώσει αμέσως.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα την πραγματική ιδιότητα του Ορέστη

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Νεφέλη αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα να πουν την αλήθεια στον Ορέστη....