Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51

Επεισόδιο 50

Ο Φίλιππος βρίσκει πανικόβλητο τον Άλκη, κάθως φαίνεται να έχει χάσει την όρασή του και τρέχουν για το νοσοκομείο. Συναγερμός σημάνει στην παρέα και όλοι σπεύδουν να του συμπαρασταθούν. Σύντομα η Αθηνά θα τους ενημερώσει για την υποτροπή της ασθένειας του η οποία όμως είναι διαζειρίσημη προς το παρόν. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51


Η Κάτια για πρώτη φορά ξεσπά και δείχνει να μην αντέχει το βάρος του πιθανού χαμού του Άλκη, αλλά η παρέα θα είναι δίπλα της. Ο Άλκης θα επιστρέψει σπίτι να συνεχίσει τον αγώνα του, ενώ οι ζωές όλων μοιάζουν να μπαίνουν σε αναμονή.

Και όσο όλοι εύχονται να προλάβει ο Άλκης να γνωρίσει τον γιό του, εκείνος μπροστά στον φόβο του θανάτου του, αποφασίζει να του συστηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Επεισόδιο 51

Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα φέρει στην επιφάνεια μια παλιά γνωριμία της Έλενας που θα πυροδοτήσει καυγάδες. Ο Θάνος κλείνει τα 18 και αποφασίζει να κάνει την δική του αποκάλυψη στην οικογένειά του, με τον Φίλιππο να είναι στο πλευρό του.

Η Χριστίνα, όμως, μοιάζει ανένδοτη στις αποφάσεις του. Ο Στέφανος, η Έλσα και ο Άλκης έρχονται πιο κοντά με το νέο μέλος της οικογένειας, όσο η Σοφία παρατηρεί μια περίεργη κίνηση στον λογαριασμό της που την βάζει σε σκέψεις.



Θα ανακαλύψει, όμως, ότι την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Και όσο ο Νικόλας αποκόβεται από την παλιά του ζωή, αυτό που περιμένανε όλοι με ανυπομονησία έρχεται, για να φέρει νέα πνοή στην παρέα. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ