Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τους Αγίους Αναργύρους για τη δολοφονία της Κυριακής: «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει»

Είναι αμέσως μετά τη δολοφονία της Κυριακής και ένας αρχιφύλακας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων καλεί την Άμεση Δράση, για να ζητήσει βοήθεια και ουσιαστικά δηλώνει… άγνοια για το τι έχει συμβεί. Όλα αυτά, στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει στο φως «Το πρωινό» του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για ακόμα ένα ντοκουμέντο, που αποκαλύπτει το μπάχαλο που επικρατούσε εκείνο το βράδυ, στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Τη βραδιά, που η άτυχη Κυριακή ξεψύχησε δίπλα στο φρουρό του τμήματος, μαχαιρωμένη από το πρώην σύντροφό της και αβοήθητη.

-Ε… έχουμε ένα μαχαιρωμένο άτομο έξω από τη σκοπιά, τώρα το έχω δει από πάνω… Αν υπάρχει ομάδα με τουρνικέ, κάποιο ασθενοφόρο…

-Ποιος είναι; (ο τραυματίας). Συνάδελφος;

-Ε… έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων… Γυναίκα είναι.

-Είναι συνάδελφος;

-Όχι, όχι δεν είναι συνάδελφος. Πολίτης είναι. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Τώρα το… Μόλις το είδαμε.

-Έγινε κάτι απ΄ έξω ή σαν την άφησαν εκεί;

-Απ΄έξω από τη σκοπιά έχουμε μαχαιρωμένο άτομο… Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει.

Όλα αυτά, μετά το βασικό ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το LiveNews από τη στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής, που ενώ το κορίτσι προσπαθούσε να σωθεί από το δολοφόνο, ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ειρωνευόταν και «έτρωγε» το χρόνο, ρωτώντας αργά και βασανιστικά τα στοιχεία της κοπέλας.

Πηγή: newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 55 Ο Δημήτρης έχει μία εκρηκτική συνάντηση με τον Αλέκο στο γραφείο...