Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Η Νάσια εξοργίζεται με τον Νικόλα και συγκρούεται μαζί του

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ

Θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ο Δαμασκηνός παραδέχεται στην Άννα ότι τράβηξε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση. Επιμένει ότι δεν είναι αυτός που η Άννα νομίζει και θέλει μια ευκαιρία να της το αποδείξει, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει την Καμβύση για τις κατηγορίες του βουλευτή με το υλικό της παιδικής πoρvoγραφίας.


Η Νάσια εξοργίζεται με τον Νικόλα και συγκρούεται μαζί του για να σταματήσει να παρεμβαίνει στη ζωή της, με αφορμή τη δουλειά της στην εταιρεία του Δαμασκηνού. Η Λέτα και ο Λάμπης έχουν γίνει αχώριστοι και βοηθούν ο ένας τον άλλο να ξεπεράσουν το παρελθόν.

Ο Κάσδαγλης ακούει με επιφύλαξη την επιθυμία της Πέρσας να κάνει ένα παιδί με τον Νικόλα και αναρωτιέται αν μπορεί να ξαναζήσει την πατρότητα από την αρχή. Ο Ίσσαρης έχει πάρει προσωπικά την παγίδα που του έστησε ο Δαμασκηνός και συγκεντρώνει στοιχεία για κάθε παράνομη δραστηριότητά του, ζητώντας τη βοήθεια της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Νάσια που δηλώνει την παραίτησή της. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από τη Νάσια. Ο Σταύρος εμμένει ότι στην προηγούμενη τελετή απονομής των υποτροφιών, ο Λάμπης είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες με τον μαθητή ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά δεν ξέρει τι έγινε, αφού τους άφησε μόνους.

Τι είναι αυτό που χωρίζει τον Ίσσαρη από τη Δάφνη; Τι υποπτεύεται ο Φλωρής για την Μπετίνα; Γιατί ζητάει ο Πέτρος τη βοήθεια της Καμβύση για την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα στις επιχειρήσεις του Δαμασκηνού; Κινδυνεύει ο Χρήστος;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Πέρσα αποκλείει την πρόταση να βάλει μυστικό αστυνομικό στο Κολλέγιο. Η Δάφνη θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία για τις υποψίες της ότι ο Δαμασκηνός παγίδεψε τον βουλευτή της με το υλικό της παιδικής πoρvoγραφίας, αλλά φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις.

Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια της Χρύσας σχετικά με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε. Η Άννα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Νικόλα σε σχέση με τη Νάσια που δουλεύει για τον Δαμασκηνό. Ο Μάκης παρακολουθεί τη Νάσια στη δουλειά της και καβγαδίζει μαζί της.

Ο Δαμασκηνός κερδίζει τις εντυπώσεις όταν την αντιμετωπίζει με κατανόηση και της λέει ότι δεν θέλει να της δημιουργεί εντάσεις με τους δικούς της ανθρώπους. Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να ρίξουν όλοι τους τόνους μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για να μην διασυρθούν άλλοι μαθητές.



Ο Φλωρής προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αμάντας παρά τα μυστικά που της κρύβει. Ο Ίκαρος μαθαίνει για την εpωτική σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη. Η Μπετίνα προσπαθεί να βρει σύντροφο στον Στέλιο.

Οι σχέσεις της Νάσιας με τον Νικόλα κλονίζονται και του ζητάει να μη χώνεται στη ζωή της. Η Άννα συνεχίζει να αποφεύγει τον Ίσσαρη, και δεν τη νοιάζει αν ήταν ο Δαμασκηνός που της έστειλε τις φωτογραφίες του με την Καμβύση. Πώς θα αντιμετωπίσει η Δάφνη τον Ίσσαρη τώρα που αρχίζει και γίνεται είδηση η σχέση τους;

Ο Δαμασκηνός κατηγορεί στον Ίκαρο την Υπηρεσία Πληροφοριών για τον θάνατο του συνεργάτη του. Τι θα κάνει η Άννα τώρα που ξέρει ποιος της έστειλε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ