Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Spoiler: Ένας μυστηριωδης επισκεπτης καταφτάνει στην Αρσινόη

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ.

Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου βρίσκει τον Σταύρο να περπατά στα σκοτάδια και του λέει να μην ανησυχεί: δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του. “Κάνε ό,τι θες”, φωνάζει ο Παύλος στην Ηλέκτρα, “δε με νοιάζει πια τίποτα”.

Κι ο Περλεπές πηγαίνει στο δημαρχείο για να ενημερώσει το δήμαρχο πως κρυφάκουσε τη Νεφέλη να συζητά με τον κύριο Φιλίππου για ένα ραντεβού τους στο δάσος. Με τον Χάρη να ψάχνει πληροφορίες για το παρελθόν του και τον Περλεπέ να του έχει κηρύξει υπόγειο πόλεμο, τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν τρομερά για τον Παύλο.

Η Νεφέλη απογοητευμένη με τη συμπεριφορά του, αρχίζει και γίνεται επιθετική απέναντί του. Ο Χάρης αποφασίζει να πάρει συμπληρωματική κατάθεση από την Νεφέλη, θέλοντας να καταλάβει τι συνέβη στο καμαράκι, την ίδια ώρα που ο Σωτήρης αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στο δάσκαλο…



Ένας παλιός γνώριμος καταφτάνει στην Αρσινόη: ο Ορέστης, που δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τον πραγματικό σκοπό της επίσκεψής του. Η πρώτη που θα συναντήσει στο νησί είναι η Δόμνα.

Τι παρελθόν έχουν αυτοί οι δύο; Και πώς συνδέεται ο Ορέστης με την ιστορία της Αλίκης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ