Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Άγρια επίθεση στον Τόμμυ! Τραυματίζεται άσχημα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ 

Ο Τόμμυ για μια ακόμα φορά έχει πληγωθεί απεριόριστα από τα τραγικά γεγονότα που καλείται να αντιμετωπίσει στην εpωτική του ζωή, ενώ η Νόνα βρίσκεται παρούσα δίπλα του και τον παρηγορεί με στοργικότητα.

Το κοινόβιο των χίπηδων αντιλαμβάνεται την απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς του Τόμμυ αλλά αδυνατεί να δώσει κάποια λογική εξήγηση στα συναισθήματά που τον βασανίζουν. Παράλληλα, η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της.

Ο Γράντος πληρώνει τον πιτσιρικά που δουλεύει στο ιατρείο του Χάρη να νοσηλεύσει τον παπα-Νικόλα ενώ στο χωριό καθώς ο Τόμμυ έχει ξεκινήσει να διδάσκει αγγλικά στα παιδιά, αρχίζουν να εκφράζονται αντιδράσεις σχετικές με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Η Κερασία μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης του Γράντου καταφεύγει στον Αρβανιτάκη ο οποίος παραμένει δύσπιστος σε ό,τι αφορά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει για την δολοφονία της Ρηνιώς θεωρώντας πως η υπόθεση έχει κλείσει δια παντώς.



Παράλληλα, μια ομάδα νεαρών επιτίθεται τραυματίζοντας άσχημα τον Τόμμυ απαιτώντας να μην πλησιάζει τα παιδιά του χωριού διδάσκοντάς τους αγγλικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ