Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Γράντος αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για τη δολοφωνία της Ρηνιώς;

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Παπα-Νικόλας μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου σχετικά με τον φόνο της Ρηνιώς αποφασίζει να παραδοθεί ο ίδιος. Το ίδιο βράδυ, ο Νικήτας εξαφανίζεται.

Ενώ η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της.

Η Κερασία έρχεται αντιμέτωπη με την συνειδητοποίηση ότι ο Γράντος ενδεχομένως είναι ένοχος για κάτι μεγαλύτερο από όσο αυτή γνώριζε. Ως αποτέλεσμα ο Γράντος συγκρούεται με τον Παπά-Νικόλα.

Ο Γράντος πληρώνει τον πιτσιρικά που δουλεύει στο ιατρείο του Χάρη να νοσηλεύσει τον παπα-Νικόλα.



Στη συνέχεια όταν η Κερασία φέρνει σε αντιπαράθεση τον Παπα-Νικόλα και τον Γράντο ο τελευταίος αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της που θα σοκάρουν τους πάντες.

Η Κερασία μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης του Γράντου καταφεύγει στον Αρβανιτάκη ο οποίος παραμένει δύσπιστος σε ό,τι αφορά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει για την δολοφονία της Ρηνιώς θεωρώντας πως η υπόθεση έχει κλείσει δια παντώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Μία μεγάλη έκπληξη φέρνει χαρά

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια Η Ειρήνη...