Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις του χωριού κλιμακώνεται

Καθηλωτικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις του χωριού κλιμακώνεται καθώς η Ελένη με την Λοΐζο έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με την Μαρία και το κοινόβιο των χίπηδων.

Αντίστοιχα κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στην Τες, τον Γράντο και την Κερασία αναφορικά με την επιθυμία της τελευταίας να υιοθετήσει και να μεγαλώσει το παιδί της Τες.

Παράλληλα, η υγεία του Δημητρού βελτιώνεται μέρα με την μέρα έπειτα από την εποπτεία και την θεραπεία της Μαίρης. Ο Λοΐζος βρίσκεται στο στόχαστρο μιας δολοφονικής απόπειρας εναντίον του με την αποστολή μιας βόμβας στο κατώφλι της πόρτας του.

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Καραχάλιου έχει σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Πιτ και την άμεση παρέμβαση του πατέρα του τελευταίου ενώ ενεργοποιεί την σύγκρουση ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Αρβανιτάκη καθώς το χωριό κοιτάει με δυσπιστία την άφιξη του Δημητρού.


Παράλληλα, η Κερασία αποφασίζει να αφήσει το Ηράκλειο και τον Μάρκο και να μεταφερθεί στα Μάταλα για να είναι κοντά στην εγκυμονούσα Τες. Η εμπλοκή της Μαίρης με την οικογένεια Αρχοντάκη φέρνει στην επιφάνεια εκ νέου την θαμμένη σύγκρουση ανάμεσα στον Διονύση και την Νικολίνα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 Η Νεφέλη μπαίνει αλαφιασμένη στην κάμαρα του Παύλου. “Μας ανακάλυψαν”, του λέει με κομμένη την...