Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Το φινάλε «κόβει» την ανάσα

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο φινάλε του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για το μεγάλο φινάλε και τα σπόιλερ όλο και πληθαίνουν… ανατρέποντας το ένα το άλλο.

Οι φήμες οργιάζουν και τα τελευταία επεισόδια που έχουν απομείνει υπόσχονται να μας κόψουν την ανάσα!

Άλλωστε, όπως είπε σε συνέντευξή της και η… μισητή κακιά μάγισσα Κυπριανή, αλλά αγαπημένη Θέμις Μπαζάκα, όταν οι ηθοποιοί άρχισαν να διαβάζουν τις τελευταίες σελίδες, ξέφευγαν διαρκώς από τα στόματά τους κραυγές έκπληξης! Για την ακρίβεια, αποκάλυψε:

«Όταν έφτασαν τα σενάρια των δύο τελευταίων επεισοδίων στα χέρια μας, ήμασταν στο γύρισμα. Και άκουγες από όλους τους ηθοποιούς, που τα διάβαζαν παράλληλα, την έκπληξή τους. Ακουγόταν από παντού ένα “Δεν είναι δυνατόν;»

Να ζήσω ή να πεθάνω;

Σε μια ζωή τα έζησε όλα η Θεοφανώ. Και έρωτες και προδοσίες… Τώρα όμως, αν το ερώτημα που θα τεθεί είναι αν θα επιβιώσει η ίδια ή το παιδί της, νομίζουμε πως η απάντηση είναι ευκολονόητη. Οι φήμες θέλουν τη Θεοφανώ να δίνει την ύστατη μάχη, μαζί με το πνεύμα της μητέρα της της Αναχίτ, και έπειτα να σβήνει ηρωικά, ώστε να επικρατήσει στο τέλος το καλό, με τον Μάρκο και τον Αντρέι να συντρίβονται από την απώλειά της. Για τον πρώτο τα σπόιλερ είναι αντιφατικά…

Άλλα λένε ότι θα χάσει τη ζωή του και άλλα πως θα αφοσιωθεί στην ανατροφή του μοναδικού του παιδιού! Όσο για τον Αντρέι; Θα συνεχίσει τον σκοπό για τον οποίο βρέθηκε στη Μάνη: να μάχεται ως εκπρόσωπος της Φιλικής Εταιρίας για το δίκαιο και για την εκδίωξη των Τούρκων από το ελληνικό έδαφος.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Ο Γάλλος γραμματιζούμενος Μισέλ (Δημήτρης Ντάσκας) ξεχώρισε. Όχι μόνο λόγω της προφοράς του, αλλά και επειδή σε κρίσιμες ώρες έπαιξε σημαντικό ρόλο, ενώ ακόμα και σε στιγμές που τις… έσκιαζε η φοβέρα του θηριώδους Θράσου, εκείνος κατάφερνε να βρίσκεται με τη γυναίκα που αγαπούσε. Φήμες λοιπόν θέλουν τη «φραγκόκοτα» να διασώζεται και να το σκάει στο ηλιοβασίλεμα με τη Σκεύω και τα παιδιά της.

Ο Μπακού θα «συναντήσει» την οικογένεια του

Εκτός από τους βασικούς ρόλους, για τους οποίους καιγόμαστε να μάθουμε, υπάρχουν και αγαπημένοι δεύτεροι για τους οποίους αγωνιούμε .Ένας από αυτούς και ο Μπακού. Ο πιστός σύντροφος του Αντρέι, πάντα δίπλα του, ακόμα και όταν ο «Ρώσος» ευγενής ένιωθε να λυγίζει, σύμφωνα με τα σπόιλερ φέρεται να θυσιάζεται και να… συναντά στον ουρανό τους δικούς του αγαπημένους, που από καιρό έχει χάσει

Δεν του αξίζει!

Άλλος ένας δεύτερος αγαπημένος ρόλος που αλλιώς άρχισε και αλλιώς εξελίχθηκε, ο σκληροτράχηλος Κοσμάς Βρώτσος. Ο πάλαι ποτέ αφοσιωμένος φρουρός του πύργου των Λασκαραίων, αλλά και του Μιχαήλ και του Μάρκου προσωπικά, θα… χαθεί. Λέγεται πως ο άντρας που ξεκίνησε ως διώκτης της Θεοφανώς, για να γίνει με τον καιρό πιστός προστάτης της, θα χάσει επίσης τη ζωή του κατά τη διάρκεια της τελικής μάχης – ή λίγο πιο πριν.



Άγνωστη παραμένει ως αυτή τη στιγμή η τύχη της Ρηνιώς. Θα τη γλιτώσει ή θα είναι ο τελευταίος φρικτός φόνος της Δαμιανής; Ως τώρα την έχουμε δει να γράφει ένα γράμμα στον θείο της, τον Κανέλο, και να του εκμυστηρεύεται ότι η Δαμιανή την οποία εκείνος μια ζωή αγαπούσε, σκότωσε την Αναστασία και είναι μια στυγνή εγκληματίας.

Λίγο αργότερα η Αγάθη καταφέρνει να τη βγάλει από τον κατακτημένο πύργο των Λασκαραίων και εκείνη πηγαίνει κατευθείαν στη σπηλιά του Τζανέτου, όπου ενημερώνει τον Μάρκο και τον Μιχαήλ για τη Θεοφανώ, αλλά και για τη δολοφονία της Αναστασίας από τη Δαμιανή. Έκτοτε η τύχη της αγνοείται. Άγνωστη παραμένει η τύχη και του… υπηρετικού προσωπικού και κυρίως του αγαπημένου Φρίξου αλλά και της Τσαντούλας.

Πηγή Τηλέραμα, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα και...