Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο Β’ Κύκλο

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Καθώς το φινάλε του πρώτου κύκλου πλησιάζει οι δημιουργοί της σειράς εργάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο. Μάθαμε πρώτοι όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν στη συναρπαστική σειρά του ΑΝΤ1.

Κατάφεραν φέτος να καθηλώσουν το κοινό και το ίδιο ευελπιστούν να κάνουν και την επόμενη σεζόν. Οι σεναριογράφοι της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν ήδη έτοιμα τα σενάρια του δεύτερου και του τρίτου κύκλου της σειράς, του πρίκουελ και του σίκουελ.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, από τον ΑΝΤ1 έχει εγκριθεί προς το παρόν το πρώτο και έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους νέους ήρωες, τους προγόνους όσων γνωρίσαμε. Οι απόγονοι της Θεοφανώς, του Μάρκου, του Αντρέι, του Θράσου και της Γερακίνας θα περιμένουν.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων του prequel έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο Καλοκαίρι, αφού πρόκειται για μία ιδιαίτερα απαιτητική παραγωγή η οποία χρειάζεται χρόνο σε όλα τα στάδια προετοιμασίας της. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί δύο ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Της Μαρίας Κίτσου που θεωρείται σίγουρη και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Αυτό το διάστημα casting director της σειράς Μιράντα Ρωσταντή, πάντα σε συνεργασία με το σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο αναζητούν τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τους ήρωες του δεύτερου κύκλου και πραγματοποιούν ραντεβού με ηθοποιούς.

Δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους από τους πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου στα πρώτα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα να δούμε όσους κατάφεραν να επιβιώσουν στο φινάλε του πρώτου κύκλου, 30 χρόνια μετά και στη συνέχεια να μεταφερθούμε στο παρελθόν, γύρω στο 1720 για να μάθουμε ποιος ξεκίνησε αυτό το απίστευτο κυνήγι των μαγισσών, που οδήγησε στο αιματοκύλισμα Λασκαραίων και Γερακάρηδων.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναδρομή της Κυπριανής, που είδαμε στο 70ο επεισόδιο, αφού κάποιες από τις πληροφορίες που δόθηκαν έχουν άμεση σχέση με τα όσα θα δούμε στο δεύτερο κύκλο.

Συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε πως γεννήθηκε η κόντρα ανάμεσα στις δύο μάγισσες την Αναχίτ και την Κυπριανή, ξεκινώντας από την ιστορία των γονιών (την είδαμε πολύ σύντομα) και των προ παππούδων τους.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι τα εξής. Στις 13 του μηνός Γυαλιστή (Ιουλίου) του 1732 η μητέρα της Κυπριανής, η Λαζαρίνα, η οποία έχει κληρονομήσει το χάρισμα από τη δική της μητέρα που ήταν μάγισσα άρχισε να καταγραφεί στην ιστορία της στο ημερολόγιο της.

Λίγο πριν πεθάνει, το 1758 ζητά από τον άντρα της Μανούσο να κάψει το μπαούλο της προκειμένου να μην πέσει το ημερολόγιο της στα χέρια της κόρης τους, κάτι που όμως τελικά συνέβη. Κι έτσι η Κυπριανή μπήκε επίσης στο κόσμο των μαγισσών με τη θέλησή της.

Πολλά χρόνια μετά το 1793 ο άντρας της Κυπριανής, Θράσος, επιστρέφει από το κούρσεμα απογοητευμένος αφού δεν έχει καταφέρει να βρει κάτι σημαντικό. Μοναδικό του λάφυρο, μία γυναίκα, η Αναχίτ, της οποίας έχει σκοτώσει τον άντρα.

Η Κυπριανή την είχε επισκεφθεί τότε στο μπουντρούμι που ήταν κλεισμένη, έμαθε για το χάρισμα της, όπως και ότι έφτασε στη Μάνη για να βρει τις ρίζες της. Στο δεύτερο κύκλο λοιπόν θα δούμε ποια ήταν η σχέση της Αναχίτ με την Μάνη και ποια η σχέση της οικογένειας της με αυτή των Γερακάρηδων και των Λασκαραίων.



Όπως επίσης και για τα γεγονότα που προηγήθηκαν αυτής της συνάντησης, η οποία στα χρόνια που ακολούθησαν εξελίχθηκε σε μία ανελέητη μάχη ανάμεσα στις δύο αυτές μάγισσες και ταυτόχρονα ανάμεσα σε δύο κόσμους, των ζωντανών (Κυπριανή) και των νεκρών (Αναχίτ).

Θα μάθουμε ακόμη και το ρόλο των προγόνων των Λασκαραίων σε όλα αυτά τα γεγονότα που επηρέασαν και τις επόμενες γενιές. Μήπως τελικά η Αναχίτ προέρχονταν από συγκεκριμένη οικογένεια και αυτό προσπαθούσε να μάθει επιστρέφοντας στη Μάνη;

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 Η Νεφέλη μπαίνει αλαφιασμένη στην κάμαρα του Παύλου. “Μας ανακάλυψαν”, του λέει με κομμένη την...