Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Σπήλιος αντιμέτωπος με τη μοίρα και το παρελθόν

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Ο Σπήλιος θα έρθει μπροστά στο σκληρό πρόσωπο της μητέρας του και μία πικρή αλήθεια που θα τον πονέσει πολύ. Το ίδιο θα πάθει και ο Κανέλλος όταν θα αποκαλυφρούν όλα όσα έχει κάνει η Δαμιανή.

Η Αγαθή είναι αυτή που τελικά να βγάλει την Ρηνιώ έξω από τον πύργο. Ενώ θα πληροφορήσει τον Αντρέι και τον Μάρκο για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής και το ρόλο της στην δολοφονία του βρέφους αλλά και για την καταδίκη της Θεοφανώς σε θάνατο.

Πλησιάζει η ώρα που ο Αντρέι και ο Μάρκος θα πρέπει να λογαριαστούν. Να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι λόγω της δύσκολης κατάστασης που πρέπει να αντιμετωπίσουν ή όχι. Η Θεοφανώ είναι έτοιμη να πεθάνει στα χέρια των Γερακάρηδων, του Τζανή και της Δαμιανής.

Αλλά θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και ο Σπήλιος θα μάθει όλη την πικρή αλήθεια. Θα αναλάβει να σκοτώσει την αδερφή του; Ακόμη κι όταν θα μάθει πως η μάνα του σκότωσε τον Πετρούνη;

Πράγματι, ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλους. Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και στον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή, αλλά οι δυο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν.

Χωρίς άλλη επιλογή ι Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του. Μια κίνηση που φέρνει όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων. Ο Κανέλλος βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή αλλά και για να ξεσκεπάσει την Δαμιανή.



Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει την Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί απ’ την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.

Λίγο πριν από το τέλος η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια. Ο ατρόμητος Γερακάρης θα λυγίσει μπροστά στην αλήθεια.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...