Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: O δολοφόνος του βρέφους αποκαλύπτεται..

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο φινάλε του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του βρέφους, τη στιγμή που και η Γρακίνα ανακαλύπτει κάτι που γίνεται η αφορμή για να μισήσει τον Σπήλιο.

Παράλληλα, οι δύο οικογένειες ετοιμάζονται για μία τελική αναμέτρηση και η Θεοφανώ ολοκληρώνει την εκδίκησή της

Ο Αντρέι μαζεύει τις δυνάμεις του και είναι έτοιμος να εισβάλει στον πύργο και να σώσει τη Θεοφανώ απ’ τα χέρια των Γερακάρηδων. Ωστόσο, αυτό που δεν έχει υπολογίσει είναι πως η Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να εκδικηθεί για τη μάνα της και όσα βίωσε εξαιτίας της Κυπριανός. Έτσι, τα σχέδια του Αντρέι ανατρέπονται από την ίδια τη Θεοφανώ.

Την ίδια στιγμή, ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας, όμως, για όμηρο τον Τζανή. Τα πράγματα, βέβαια, δεν πάνε όπως περιμένει και οι ζωές και των δύο κρέμονται, πλέον, από μια κλωστή. Από την άλλη, οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας επιβεβαιώνονται ύστερα από μια αποκάλυψη που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο.

Συγκεκριμένα, ανακαλύπτει την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρούνη και το μίσος της για τον Σπήλιο και την Κυπριανό αναζωπυρώνεται. Ταυτόχρονα, η εκδικητική μανία της Κυπριανός για τη Θεοφανώ την οδηγεί απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού φτάνει, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει.



Η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με τις αποτρόπαιες πράξεις της. 0 πύργος των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης είναι κοντά. Η Θεοφανώ είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση. Η ώρα της μεγάλης μάχης φτάνει.

Οι Λασκαραίοι ανασυντάσσονται και είναι έτοιμοι να επιτεθούν προκειμένου να αποκαταστήσουν την κατάσταση στην περιοχή τους και να αντιμετωπίσουν τους Γερακάρηδες. Άλλοι συμμαχούν μαζί τους και άλλοι γίνονται εχθροί τους. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση

Πηγή: mytv, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κέιτ Μίντλεντον θα δεχτεί να συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο υπό έναν όρο

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Λονδίνο ο Πρίγκιπας Χάρι για την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στο Λονδίνο. Η Κέιτ Μίντλεντον σύμφωνα με πληροφορίες...