Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Έφτασε η ώρα για την τιμωρία της Δαμιανής

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Καθηλωτικά αναμένονται τα τελευταία επεισόδια στη Μάγισσα, καθώς όλοι μαθαίνουν ότι η Δαμιανή είναι δολοφόνος κι ετοιμάζουν την τιμωρία της.


Η Θεοφανώ κάνει τα πάντα για να πετύχει το σχέδιο της Αναχίτ και να ζητήσει εκδίκηση. Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει για όλους και όλοι θα πληρώσουν για τα κρίματα του παρελθόντος τους.

Το κάδρο των εξελίξεων θα επικεντρωθεί στους Λασκαραίους και όλοι θα μάθουν ότι η Δαμιανή είναι η δολοφόνος του βρέφους, αλλά και ότι σκότωσε την Αναστασία. Ο Μιχαήλ, ο Τζανής και η Μεταξία θα πέσουν από τα σύννεφα και δεν θα πιστεύουν στ’ αυτιά τους.

Η Θεοφανώ θα το ανακοινώσει στην Μεταξία και σύμφωνα με το MyTv όλοι θα ετοιμάσουν την τιμωρία της Δαμιανής. Τα ψέματα τελείωσαν και ο κλοιός στένεψε γύρω από την Δαμιανή.



Το μεγάλο της μυστικό και τα κρίματά της βγήκαν στο φως. Η ίδια όμως δεν θα δεχτεί καμία τιμωρία και θα βάλει η ίδια το τέλος στη ζωή της, πίνοντας φαρμάκι. Με τον Θεό θα λογοδοτήσει μόνο για τα κρίματά της.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...