Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Στον ψυχίατρο ο Μάνος

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ με τον Μάνο να συλλαμβάνεται για ξυλοδαρμό και να επισκέπτεται ψυχίατρο.

Μπορεί η εβδομάδα που έρχεται να είναι γεμάτη θρήνο και πόνο από τον θάνατο του Φίλιππου, αλλά και στο σπίτι των Βρεττάκων επικρατεί ένας πανικός με τις εξελίξεις. Ο Μάνος λόγω των καταχρήσεων θα γίνει βίαιος εις διπλούν.

Θα επιτεθεί ξανά στην Αμαλία, αλλά αυτή την φορά δεν θα μείνει μόνο στα λόγια, αλλά θα περάσει και στις πράξεις. Επίσης, θα χτυπήσει στο ξύλο κι έναν άγνωστο άντρα στον δρόμο, επειδή πίστευε ότι φλερτάρει την Μαρίνα.

Τα γεγονότα θα πάρουν άσχημη τροπή για τον Μάνο, καθώς ο άντρας θα καταγγείλει το περιστατικό και ο Μάνος θα συλληφθεί για ξυλοδαρμό. Θα αφεθεί ελεύθερος, αλλά θα έρθει σε ρήξη με τον Ισίδωρο.



Του προτείνουν να πάει σε ψυχίατρο σύμφωνα με το youfly.com πριν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. Εκείνος αντιδράει, αλλά η οικογένειά του τον πιέζει για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Πως θα αντιδράσει ο Μάνος στη συνέχεια;

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 Η Νεφέλη αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα να πουν την αλήθεια στον Ορέστη. Θα...