Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Μάνος τρομοκρατεί τη Μαρίνα

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα και ζητά διαζύγιο. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, σύντομα η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο.

Τα βίαια ξεσπάσματα του Μανού προβληματίζουν έντονα τον Ισίδωρο που μόλις επιστρέφει από το Λονδίνο του ζητά με αυστηρότητα να προσέχει την συμπεριφορά του.

Ο Μάνος όμως συνεχίζει να φέρεται αλλοπρόσαλλα. Στο μεταξύ η Ειρήνη αρχίσει να εκνευρίζεται με την Ελένη και πιέζει την Ασπασία να λάβει τα μέτρα της γιατί αλλιώς θα χάσει οριστικά τον Δημοσθένη. Ο Παρασκευάς επισκέπτεται την Χάιδω στο μοναστήρι αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη.

Δείχνει αποφασισμένη να αφοσιωθεί στον Θεό ενώ ρώτα την Ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει μοναχή. Η άγρια συμπεριφορά του Μανού κλιμακώνεται. Αυτή τη φορά όμως έχει ένα φοβερό ξέσπασμα που τρομοκρατεί τη Μαρίνα.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η νεαρή γυναίκα αρχίζει να φοβάται τον άντρα της και δεν ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει. Σύντομα, ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό. Όταν συνέρχεται παρακαλεί τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη.



Η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και εξοργίζεται. Σπεύδει να ενημερώσει και την Αλκμήνη, εκείνη όμως αδιαφορεί. Μαζί με τον Ορέστη έχουν αποφασίσει να παντρευτούν. Κι ενώ κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη.

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης ανακοινώσει στην έκπληκτη Ειρήνη ότι θα παντρευτεί την ερωμένη του.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ