Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Αρετή αρρωσταίνει βαριά στη φυλακή

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ραγδαίες και άκρως ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV η κακή ψυχολογία της Αρετής μέσα στη φυλακή επηρεάζει σοβαρά την υγεία της.

Στιγμές πόνου και απόλυτης μοναξιάς βιώνει εδώ και αρκετό διάστημα η Αρετή, η οποία βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής για το φόνο του Τάσου και τον εμπρησμό του φούρνου.

Αν και γυναίκα ισχυρίζεται σε όλους ότι είναι αθώα κινδυνεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μέσα στο κελί καθώς όσα στοιχεία υπάρχουν είναι εναντίον της.

Κι ενώ λοιπόν προσμένει με αγωνία την ώρα που θα φτάσει η δική της για να μπορέσει να πει τη δική της αλήθεια ενώπιον του δικαστηρίου, η βίαιη δολοφονία του γαμπρού της διαλύει την ψυχολογία της.

Η Αρετή θρηνεί για τον χαμό του Φίλιππου ενώ συγχρόνως η καρδιά της ματώνει που αυτές τις τραγικές στιγμές δεν μπορεί να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης της κόρης.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV η γυναίκα νιώθει ολομόναχη καθώς η Βασιλική και η Ασπασία που είναι τα δύο πιο κοντινά της πρόσωπα και στηρίγματα για εκείνη δεν την επισκέπτονται πλέον στη φυλακή.

Σαφώς και μπορεί να αντιληφθεί ότι ο πόνος για την απώλεια του Φίλιππου είναι την δεδομένη στιγμή σημαντικότερος για τις δύο γυναίκες όμως η ίδια νιώθει πληγωμένη που την έχουν εγκαταλείψει οι πάντες στην τύχη της. Συγχρόνως η Αρετή αισθάνεται ότι πληρώνει τα λάθη άλλων και συνεχώς βρίσκεται σε μεγάλη ένταση.



Δυστυχώς τα νεύρα και η πίεση έχουν άμεση και έντονη αρνητική επίδραση στην υγεία της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του myTV, η Αρετή μέρα με τη μέρα είναι ολοένα και χειρότερα βυθισμένη στην θλίψη και δηλητηριάζει τον οργανισμό της με πόνο, πίκρα και κακές σκέψεις.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο πόνος την πνίγει τόσο πολύ που αρρωσταίνει. Αρχικά, ενώ βρίσκεται στο κελί της χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις της. Ύστερα από αυτή την λιποθυμία, η κατάσταση της υγείας της Αρετής επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο και η ίδια αρχίζει να αγωνιά και να σκέφτεται ότι κάποια σοβαρή ασθένεια την έχει βρει.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαΐου 2024

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Μάιο 2024, από την Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Η αγαπημένη μας Αστρολόγος Άντα Λεούση, μας δίνει αναλυτικά τις...