Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ένας περαστικός «την πέφτει» στη Μαρίνα και ο Μάνος τού επιτίθεται με μανία

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

Ο τραυματισμός της Αμαλίας – μετά την επιθετική συμπεριφορά του Μάνου – προκαλεί ερωτηματικά σε όποιον τη βλέπει, αλλά εκείνος την απειλεί ότι αν μιλήσει, θα το πληρώσει ακριβά.

Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει λιποθυμική τάση η οποία του προκαλεί ανησυχία κι έτσι αποφασίζει να κάνει εξετάσεις. Η Χάιδω βυθίζεται όλο και περισσότερο στο πένθος της.

Η Ειρήνη παίρνει είδηση ότι ο Βαγιάκος την παρακολουθεί και τον ξαφνιάζει δυσάρεστα με την αντίδρασή της. Μετά την αποφυλάκισή της, η Κούλα πηγαίνει στην Αρεόπολη, βρίσκει την Ασπασία και μετακομίζει στο σπίτι της Αρετής.

Ένας περαστικός «την πέφτει» στη Μαρίνα και ο Μάνος τού επιτίθεται με μανία. Παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, η Χάιδω μπαίνει στο αμάξι της, πηγαίνει σε ένα μοναστήρι και ζητάει κλαίγοντας από την Ηγούμενη να τη φιλοξενήσουν εκεί…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας πως αυτή θα την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών.

Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί από όλα, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να ορθοποδήσει για χάρη της κόρης της. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αναλαμβάνει προστάτης της οικογένειας και πιέζει τις δύο γυναίκες να επιστρέψουν στη καθημερινότητά τους.



Ο Δημοσθένης δείχνει καλό χαρακτήρα προκειμένου να μάθει με ποιον έχει σχέση η Ειρήνη, αλλά η Ασπασία τη συμβουλεύει να μην του πει. Η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Μία μεγάλη έκπληξη φέρνει χαρά

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια Η Ειρήνη...