Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Δεν έγινε τίποτα, βγάλτε τον από τα… μανταλάκια» λέει η σύζυγός του – Ανακάλεσε την καταγγελία

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, καθώς -όπως αρχικά κατήγγειλε- επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό.

Η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Η σύζυγος του εμφανίστηκε προκειμένου να ανακαλέσει την καταγγελία. Σε δήλωση που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες περιέγραψε ότι τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά ότι αυτός δεν τη χτύπησε, όμως εκείνη είχε καλέσει την αστυνομία και κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία.

«Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί ποτέ εσείς με τις γυναίκες σας σπίτι σας; Αυτό έγινε ακριβώς και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές έβγαιναν προς τα έξω για να γίνει μία σύσταση να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

«Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με βάρεσε…», πρόσθεσε η ίδια και συνέχισε «και μου λένε ότι είναι αυταπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε ως εδώ. «Δεν ζητάω τίποτα μόνο να τον βγάλετε από τα μανταλάκια» πρόσθεσε.


Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι μαζί με την σύζυγό του σχεδόν είκοσι χρόνια. Πριν από τρία χρόνια, τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα δηλώνοντας πολύ αγαπημένοι ενώ ο τραγουδιστής ανέφερε πως η σύζυγός του ήταν εκείνη που έπαιξε ρόλο και κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Τι είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τη σχέση τους πριν μερικά χρόνια

Το ζευγάρι το 2010 είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά και ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στην Κέρκυρα του 2017.

Τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία δήλωναν πολύ αγαπημένοι, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του, στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».

«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...