Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Προδομένη και έγκυος

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο 2ος κύκλο της σειράς Famagusta που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν θα είναι και η Μαριάννα, η οποία βγαίνει λαβωμένη από την υπόθεση της δίκης.

Το θαύμα της μητρότητας θα την κάνει να αλλάξει στάση προς τον Θοδωρή

Μετά την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου της Ελένης οι ζωές όλων των ηρώων αλλάζουν, ενώ ο Θοδωρής κρίνεται προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη του για τον φόνο που έκανε.

Σοκαρισμένος είναι ο Ανδρέας ο οποίος υπερασπίστηκε με πάθος την ενοχή του Μάικλ, ενώ η Σιμώνη λέει στην οικογένεια Σέκερη πως δεν αισθάνεται κακία για κανέναν.

Βέβαια όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Famagusta», εκείνη που σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής είναι το θύμα της όλης εξέλιξης είναι η Μαριάννα, καθώς η αποκάλυψη ότι ο Θοδωρής σκότωσε την Ελένη, την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η προδοσία όμως είναι διπλή γιατί τότε συνειδητοποιεί ότι ο άντρας την απατούσε με την κοπέλα που σκότωσε.

Στην αρχή και έτσι όπως είναι φορτισμένη εναντίον δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του, ενώ στη συνέχεια που θα καταλάβει ότι είναι έγκυος στο παιδί του.



Το θαύμα της μητρότητας θα την κάνει να αλλάξει στάση προς τον Θοδωρή, ενώ εκείνος μαθαίνοντας ότι θα γίνει πατέρας θα μπορέσει να αντιμετωπίζει λίγο πιο αισιόδοξα τις δυσκολίες της φυλακής.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Αρετή βγαίνει από τη φυλακή – Μόνο ο Λυκούργος την υποδέχεται!

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Αρετή είναι απελπισμένη καθώς πιστεύει ότι δεν πρόκειται...