Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

Επεισόδιο 3

Ο Λουκάς αιφνιδιάζεται από την εμφάνιση της Εύας στο αγρόκτημα αλλά αρνείται κάθε πιθανότητα να την αναλάβει. ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4 (VIDEO)

Ο Μάνος προσπαθεί να βρει λύση αλλά η Μαρίνα, κόντρα σε όλους, που θεωρούν τον Λουκά έναν αντικειμενικά ακατάλληλο κηδεμόνα, επιμένει ότι η μόνη σωτηρία της Εύας, αλλά και του Λουκά είναι να βρεθούν μαζί.

Η Ρουμάνα γιαγιά της αποφασίζει να τη διεκδικήσει, η Εύα όμως ζει με το άγχος του μετέωρου μέλλοντος της, κι αρχίζει να εκδηλώνει ανησυχητική συμπεριφορά.

Στην κοινωνική υπηρεσία, η Μαρίνα δέχεται επίθεση για τη στάση της, όμως ο Λουκάς, κλονισμένος από την πρώτη του επαφή με την Εύα, αλλά και την επιμονή της Μαρίνας, αποφασίζει να αλλάξει γνώμη… ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Επεισόδιο 4

Η Εύα ονειρεύεται το αγρόκτημα του παράξενου παππού της, ενώ η Μαρίνα επισκέπτεται ξανά τον Λουκά για να τον πείσει. Ο μοναδικός του φίλος, ο Στέλιος, τον πιέζει κι εκείνος να δεχτεί την Εύα, έστω για λίγες μέρες. ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4 (VIDEO)

Η σκληρή καρδιά του, φαίνεται να μαλακώνει. Κι ενώ οι πάντες ανησυχούν πολύ γι’ αυτό το παράδοξο πείραμα, ο Λουκάς αποδέχεται την προσωρινή επιμέλεια, κι έτσι η Μαρίνα με τον Μάνο πηγαίνουν την Εύα στο αγρόκτημα.



Η Εύα κοιτάζει με δέος τον παππού της, εκείνος στέκεται αμήχανος απέναντί της, και καθώς η Μαρίνα αποφασίζει να μείνει λίγες μέρες για να τους βοηθήσει, ανακαλύπτει πως κάτι σκοτεινό βρίσκεται στην αλλαγή στάσης του Λουκά…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1-2 ΕΔΩ

5-6 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ