Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Πέτρος πέφτει στην αγκαλιά της Λαμπρινής

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA

Η πιο συγκινητική στιγμή στο Ναυάγιο πλησιάζει με τον Πέτρο να συναντά την μητέρα του και να σφίγγονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Η Λαμπρινή, από την αρχή ήξερε ότι ο γιος της ζει, αλλά κανείς δεν την πίστευε. Το ένστικτο της μάνας όμως, δεν κάνει ποτέ λάθος και βγαίνει αληθινό.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε ότι η υγεία της Λαμπρινής χειροτερεύει και ο παπά-Γρηγόρης την πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί λένε ότι πρέπει να εγχειριστεί, αλλά τα χρήματα δεν φτάνουν.

Ο Στελής παράλληλα, ειδοποιεί τον Πέτρο να πάει στην Κρήτη, γιατί η μάνα του δεν είναι καλά. Ο Πέτρος φοβάται πολύ, αλλά η επιστροφή του στην Κρήτη είναι μονόδρομος. Πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να βρει την Λαμπρινή, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Ο Σταμάτης όμως, θα τον δει την τελευταία στιγμή.



Ο Πέτρος θα βρει το σωστό δωμάτιο και θα αντικρίσει την μάνα του μετά από τόσους μήνες. Θα πέσει στην αγκαλιά της και η Λαμπρινή δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αγκαλιάζει το παιδί της και νιώθει την πλήρη ευτυχία. Ο πόνος της γίνεται χαρά και τρέχουν από τα μάτια της, δάκρυα ευγνωμοσύνης.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Δηλητηριάζουν το φαγητό του Αστέρη με υδροκυάνιο

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ Οι Μουντάκηδες δεν θα σταματήσουν να παίρνουν τις ζωές των Σταματάκηδων με κάθε κόστος. Για...