Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές, αλλά ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τα άκρα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ

Ο θάνατος του Γιώργου θα βυθίσει το Κολλέγιο σε πένθος και θα επιδεινώσει τα μίση και τις συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών.

Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές, αλλά ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τα άκρα για να αποκαλυφθεί ποιος άφησε τον Γιώργο χτυπημένο και αβοήθητο πριν καταλήξει στην Εντατική.

Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο τον γιο του μακριά από τις πιθανές κατηγορίες. Η Έφη επιτίθεται στην Αμάντα, κατηγορώντας την για τη σχέση της με τον Φλωρή, μετά τα τραγικά νέα.

Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίσσαρη ότι η Άννα γνωρίζει για τη σχέση τους. Πώς θα την αντιμετωπίσει;

Τι ξεκαθαρίζει η Δάφνη στην Άννα;

Η Πέρσα αντιδρά στις προειδοποιήσεις του νομικού συμβούλου.

Πώς θα εμπλακεί στους παράνομους αγώνες ο Χρήστος;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Καθώς η Αστυνομία εντείνει τις έρευνες, ο Δαμασκηνός προσπαθεί να έχει συνέχεια τον γιο του από κοντά, πιστεύοντας ότι τον παρακολουθούν. Ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από την Αστυνομία για τα κλειστά στόματα στο Κολλέγιο και απολογείται στην Άννα για την πρωτοβουλία του να παρακολουθήσει τον Δαμασκηνό.

Η Μπετίνα αναλαμβάνει να μαγειρεύει για το Αλεξανδρινό Κολλέγιο και γνωρίζει τους μαθητές, οι οποίοι προσπαθούν να τη δυσκολέψουν. Ο Λάμπης δεν πείθεται από την προσφορά του Σταύρου να συμμαχήσουν.



Ο Νικόλας και ο Κάσδαγλης αντιμετωπίζουν την απροθυμία των υπόλοιπων καθηγητών να πιέσουν τους μαθητές να μιλήσουν και να βρεθούν έτσι στο στόχαστρο των γονιών τους. Ποιος στέλνει στην Άννα τις εpωτικές φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση;

Γιατί ο Ίκαρος δεν δέχεται να ακούσει τον Αχιλλέα που επιμένει στη συγγνώμη του και χρειάζεται τη βοήθειά του; Ποια δυσάρεστη εξέλιξη θα ταράξει τα νερά στο Κολλέγιο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/5/2024 Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, μας προτρέπει για επικοινωνία, γνώση, σχέδια, μετακινήσεις, προπάντων όμως για εξωστρέφεια! Αυτή την ημέρα...