Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Τα πάνω κάτω στη δίκη – Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Famagusta

Tα πάνω κάτω θα έρθουν στη δίκη του Μάικλ στη Famagusta όπου θα κινδυνέψει να καταδικαστεί χωρίς να είναι ένοχος. Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου ο πρώτος κύκλος 8 επεισοδίων της σειράς για να επιστρέψει στις 7 Απριλίου για τον δεύτερο.

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής 3/3, η Κατερίνα θα τον κάψει από εκδίκηση που τη χώρισε και την απέλυσε. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάικλ ξαναμπαίνει στο κάδρο των υπόπτων και οδηγείται σε δίκη για τη δολοφονία της Ελένης.

Την ίδια στιγμή, κανείς δεν υποψιάζεται τον Θοδωρή. Ο νεαρός άνδρας δωροδοκεί τον φίλο του, τον Κλεάνθη για να κρατήσει το στόμα του κλειστό αφού του ομολόγησε ότι είναι ένοχος.

Μάλιστα ήδη ετοιμάζεται να κάνει παιδί με τη Μαριάννα, που είναι ανυποψίαστη για το το εγκληματικό μυστικό του άντρα της.

Τα πάνω κάτω στη δίκη – Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η δίκη ξεκινά. Ο Αντρέας από τη θέση του κατηγόρου θα είναι καταπέλτης εναντίον του Μάικλ και οι ελπίδες να κηρυχτεί αθώος λιγοστεύουν.

Όμως την τελευταία στιγμή, ο Κλεάνθης θα «σπάσει» και θα ζητήσει να καταθέσει.

Ο τρόμος καθρεφτίζεται στα μάτια του Θοδωρή καθώς ακούει τον αδελφικό του φίλο να λέει την αλήθεια:

«Δεν αντέχω να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Ο Θοδωρής σκότωσε την Ελένη, αυτός είναι ο παντρεμένος άντρας με τον οποίο είχε σχέση. Μου το είπε ο ίδιος και υποσχέθηκα να μην μιλήσω όμως με πνίγουν οι τύψεις. Δεν μπορώ να βλέπω έναν αθώο να οδηγείται στη φυλακή».



Η Μαριάννα καταρρέει. Ο Θοδωρής προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά τελικά θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Η οικογένεια Σέκερη είναι σε σοκ και ο Κλεάνθης απομακρύνεται από τη φάρμα.

Ο Μάικλ είναι πλέον αθώος και επιστρέφει στο σπίτι του, διότι άλλες, πιο συνταρακτικές αποκαλύψεις θα του αλλάξουν τη ζωή.

Πηγή: znews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ