Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 12 έως 18/2/2024 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2024.

Αυτή την εβδομάδα είναι πραγματικά σημαντική και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και το Σαββατοκύριακο θα παρατηρηθούν έντονα σημάδια ζήλιας και αρνητική εκδήλωσης του πάθους.

Η ζήλεια αυτή μπορεί να εκδηλωθεί είτε από εμάς είτε να την δεχθούμε. Επίσης από την Παρασκευή έως και την Κυριακή υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχει ένταση, με το παραμικρό είτε με την μορφή κουτσομπολιού να υπάρχει η αύξηση φαινομένων θυμού και έντασης.

Ενώ έχει προηγηθεί Δευτέρα με Πέμπτη έχει προηγηθεί μια μεγάλη ένταση, είτε γιατί εμείς μπορεί να θέλουμε να κοινωνικοποιηθούμε με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο, φανατιζόμαστε και ενώ θέλουμε να κάνουμε πράγματα, μας πιάνει μια βιασύνη και έντονη δράση να τα επιτύχουμε όλα. Σε αυτή την εβδομάδα λοιπόν, δεν υπάρχει ηρεμία και διπλωματία, χάνουμε την υπομονή μας και βιαζόμαστε με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνουμε λάθη, αλλά να σκοντάψουμε κάπου.

Παράλληλα Δευτέρα με Τετάρτη υπάρχει διάθεση για ρομαντισμό, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που δεν θα φαίνονται αλλά υπάρχουν και αν κάποιος τις αναζητήσει μπορείς να τις βγάλει στην επιφάνεια και μπορεί να έχει οφέλη στην καθημερινότητα μας.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 12 ως 18/2/2024

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 146 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 146 Ο Νικόλας ακούει ξανά το κασετοφωνάκι. Την Πόπη, τις κραυγές της, το έγκλημά του. Ξαφνικά...