Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 3 έως 4/2/2024

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Άλλο ένα διήμερο με τα αστρολογικά του φαινόμενα να μας ασκούν την επιρροή τους. Το Σάββατο κάποιοι από εσάς θα κάνετε και τις χαριτωμένες σας και τις αταξίες σας, άλλα θα μπλέξετε με δουλειές και θα την ακούτε από τα ταίρια σας και άλλα θα απολαμβάνετε την αγάπη.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 27 ως 28 Ιανουαρίου 2024

Την Κυριακή η αισιοδοξία περιορίζεται, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες όπως είναι φυσικό, επηρεάζουν δυσμενώς και τα αισθηματικά μας, προκαλώντας εκνευρισμό και μια εριστική διάθεση, που καλό θα είναι να αποφύγουμε.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 3 ως 4 Φεβρουαρίου 2024 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή, σου επέβαλλε να ασχολείσαι με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που δεν είχες τακτοποιήσει μέχρι τότε, παρόλο που εσύ είχες την πρόθεση να ασχοληθείς με το ταίρι σου, δεν το κατάφερες, με αποτέλεσμα να φτάσεις Σαββατιάτικο να έχεις εκνευρισμό από τις αντιδράσεις του. Όχι ότι θα σταματήσει το ταίρι σου να σε ζορίζει για να ασχοληθείς μαζί του, αντιθέτως θα είναι πιο έντονες οι απαιτήσεις του. Εσύ, αντί να εκνευριστείς και να στενοχωριέσαι, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και άσε το να σε πείσει. Σε καλό θα σου βγει! Έτσι θα στρώσεις την κατάσταση για την Κυριακή, που σίγουρα θα είναι μια καλύτερη μέρα που θα εξομαλυνθούν όλα.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή μην υπολογίζεις στην ικανότητα σου για σωστή εκτίμηση κάποιας νέας γνωριμίας. Το Σάββατο αφιερώσου στην δουλειά σου γιατί μόνο επαίνους και άνοδο των μετόχων σου από το άλλο φύλο θα απολαμβάνεις με απώτερες προοπτικές. Την Κυριακή, ποιός/α μπορεί να αντισταθεί στην ερωτική Σελήνη και δεν θα έχει την προδιάθεση να ζευγαρωθεί; Τα μάτια σου ανοιχτά! Θα έχεις ευκαιρίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί του Σαββάτου σε βρίσκει με τον απόηχο και τα αποτελέσματα του χθεσινού γλεντιού. Πέρασες καλά με το ταίρι και τους φίλους σου, το ρίξατε έξω, όμως ήλθε και η ώρα των απολογισμών και της σε βάθος αξιολόγησης της σχέσης σου. Κατά πως φαίνεται τα συμπεράσματα σου είναι θετικά, αφού επιδιώκεις και απομονώνεσαι από όλους και όλα με το ταίρι σου και απολαμβάνετε ο ένας την συντρόφια του άλλου, γεμάτοι πάθος. Αποδεικνύεται ότι καλά έκανες και επωφεληθήκατε την εύνοια του Σαββάτου, γιατί την Κυριακή, όχι μόνο δεν θα έχεις καιρό για το ταίρι σου, αλλά δεν θα μπορέσεις να σηκώσεις κεφάλι από την δουλειά.

Αν είσαι μόνος/η, επειδή την Παρασκευή δεν θα μπορείς να κανείς μια επιλογή της προκοπής και να σχηματίσεις μια σωστή εικόνα, κρατήσου μέχρι το Σάββατο ίσως βρεις το ταίρι της ζωής σου. Η Κυριακή, σε κάνει να μπορείς να επικοινωνείς με τέτοια δεινότητα που είναι αδύνατον να αντισταθεί κανείς στην γοητεία σου, ιδίως αν τον έχεις βάλλεις στο μάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα Διδυμάκι μου, αυτό που παίζει είναι το πώς θα προβληθείς, πως θα τα καταφέρεις να καταξιωθείς κοινωνικά. Έχεις ένα κάποιο δίκιο, όμως έλα που αυτό γίνεται εις βάρος του χρόνου που αναλογεί στο ταίρι σου! Αν δεν καταφέρεις να τα φέρεις και τα δυο σε λογαριασμό σε βλέπω να έχεις γκρίνιες και παραπόνα. Ευτυχώς για σένα, έρχεται η ευλογημένη Κυριακή που σου αναπτερώνει την διάθεση, σε κάνει να γίνεσαι εξωστρεφής, να έχεις κέφι για φλερτ και κοινωνικότητα και τα ξαναβρίσκετε με το ταίρι σου όπως τον πρώτο καιρό που τα αισθήματα σας ήσαν φουντωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή σε έκανε να ψάχνεσαι για το αν υπάρχουν κάποιες σκιές στην σχέση σου που αφορούν το αν το ταίρι σου είναι ξεκάθαρο μαζί σου ή κάτι σου κρύβει, το Σάββατο, θα νοιώσεις καλύτερα με το ταίρι σου, ανάμεσα σε συγγενείς, στην άνεση του οικογενειακού περιβάλλοντος που σου δίνει την αίσθηση της ζεστασιάς και της θαλπωρής. Εσύ και το ταίρι σου απολαμβάνετε μια ξεχωριστή αγαπησιάρικα μέρα, γεμάτη ηρεμία και χαλάρωση, στον χώρο σας.

Αν δεν έχεις ταίρι, ενώ την Παρασκευή μπορεί να σου γυαλίσει κάποια γνωριμία, κουμπώσου γιατί το Σάββατο έχεις καλές πιθανότητες να βρεις αυτό που ζητάς, και την Κυριακή, γίνεσαι εξωστρεφής, η επικοινωνιακή σου ικανότητα χτυπάει κόκκινο, πλησιάζεις και εκφράζεσαι με επιτυχία σε όποιον ΄΄στόχο΄΄ επιλέξεις.

 

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή σου φέρνει ασάφειες και καλείσαι να τις ξεκαθαρίσεις, ενώ το Σάββατο, σου προκαλεί ανασφάλειες στα οικονομικά σου με συνέπεια να έχεις εντάσεις και να αρπάζεσαι με το ταίρι σου. Την Κυριακή, η επικοινωνία και η εξωστρέφεια σου λειτουργούν, και με το ταίρι σου βλέπετε φίλους και συγγενείς, με δική σου πρωτοβουλία, και περνάτε ευχαρίστα.

Αν αυτήν την περίοδο είσαι μόνος/η, ενώ η Παρασκευή δεν προσφέρεται για να πάψεις να είσαι, το Σάββατο αντιθέτως, όπου έχεις οικονομικές συναλλαγές μπορείς να το πετύχεις. Επίσης την Κυριακή μέσα σε οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις, έχεις πιθανότητες να ζευγαρωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρασκευή καλλιεργεί την κυκλοθυμία σου, την αμφιθυμία που θα σε πιάσει το Σάββατο, θα κάνει το ταίρι σου να μην ξέρει που πατάει αναφορικά με την σχέση σας. Δεν φτάνει αυτό, την Κυριακή σε απορροφούν τα οικονομικά σου και να μην ασχολείσαι με το ταίρι σου, πράγμα που χειροτερεύει την κατάσταση και τι το πιο φυσιολογικό από το να αντιδράσει!

Αν ψάχνεις για ταίρι, την Παρασκευή ότι ακούσεις από κάποια γνωριμία, θα είναι λάθος σου να το καταπιείς αμάσητο, ενώ το Σάββατο, αν θέλεις να πάει καλά κάποια άλλη και να μην το βάλει στα πόδια, να συμμαζέψεις την κυκλοθυμία σου. Την Κυριακή, όλα θα είναι καλύτερα, μέχρι και γνωριμία με μακροπρόθεσμες προοπτικές ημπόρει να κάνεις, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτή και να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις.



ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή σε φόρτωσε με απαισιοδοξία από τις παρανοήσεις με το ταίρι σου και τις παρεξηγήσεις που δημιούργησαν επειδή επιμένεις να βρίσκεσαι μες’ την μαυρίλα, αφού βλέπεις μόνο την αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Σου έρχεται καπάκι και το Σάββατο και γεμίζεις ανασφάλειες και αβεβαιότητα για την σχέση σου, χάνεις την εμπιστοσύνη προς το ταίρι σου, ψυχραίνεσαι και δημιουργείς εντάσεις, κάτι που πρέπει να αποφύγεις και όχι μόνο σήμερα. Η Κυριακή έρχεται και η κυκλοθυμική διάθεση να συμπληρώσει το καρέ. Κάνεις το ταίρι σου να χάνει τον μπούσουλα και να μην ξέρει τι να σε κάνει αφού η συμπεριφορά σου είναι αλλοπρόσαλλη και χτυπάς μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Σανίδα σωτηρίας εμφανίζεται το απόγευμα που σου δίνει την ευκαιρία με την έμφυτη κλίση που έχεις στην επικοινωνία να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και τελικώς να την γλυτώσεις.

Αν δεν έχεις ταίρι και γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σου γυαλίσει, σκέψου ότι ή μπορεί να είναι ή και να μην είναι αυτό που φαίνεται, όμως αναρωτήθηκες αν είναι αυτό που σου ταιριάζει; Πρέπει να έχεις την γνώση και την βεβαιότητα με τι έχεις να κάνεις πριν πεις το ναι! Η Κυριακή είναι πολύ ευοίωνη για φλερτ που θα καταλήξει σε επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις το μειονέκτημα που κουβαλάς από την Παρασκευή, να έχεις ακούσει πράγματα από το ταίρι σου στα όποια να μην πρέπει να δώσεις βάση γιατί δεν θα είναι αληθινά. Το Σάββατο μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα υπέρ σου, αφού η μέρα συνδέεται με τις φιλίες σου, οπότε οργάνωσε μια συνάντηση μ’ αυτούς και ταίρι σου και διασκεδάστε, θα τα καταφέρετε. Αυτό θα είναι δυστυχώς μόνο ένα διάλειμμα, γιατί την Κυριακή θα σε ταλαιπωρούν οι εσωστρέφειες, οι καχυποψίες και απωθημένα που όμως δεν θα πρέπει να τα στρέψεις στο ταίρι σου, θα είναι λάθος.

Αν δεν έχεις ταίρι, μην επενδύεις από την αρχή σε γνωριμίες της Παρασκευής πριν δεις τι κρύβεται κάτω από την γυαλιστερή επιφάνεια, καλύτερα να αναζητήσεις το μελλοντικό σου ταίρι σε μια φιλική συγκέντρωση το Σάββατο ή την Κυριακή όπου θα μπορείς με την διαίσθηση σου να ανακρίνεις και να ψωνίσεις κάθε νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή σε παροτρύνει να ασχοληθείς με τα εργασιακά σου και όχι με το ταίρι σου και βεβαία αυτό θα σου δημιουργεί προβλήματα αν δεν καταφέρεις να βολέψεις εξ όσου και τα δυο! Τα μάτια σου δεκατέσσερα για να ‘χεις την ησυχία σου. Βεβαία το Σάββατο δεν τα γλυτώνεις τα παραπόνα γιατί εσύ το βιολί σου αφού κυνηγάς να καταξιωθείς επαγγελματικά. Αν δεν προσέξεις να τα φέρεις όλα σε λογαριασμό σε βλέπω να σε τρώει η μοναξιά. Αν τα καταφέρεις και δεν σου δείξει το ταίρι σου κόκκινη κάρτα και φτάσετε μαζί μέχρι την Κυριακή, πάει, την γλύτωσες.

Αν δεν έχεις ταίρι και το αναζητάς, η Παρασκευή θολώνει την κρίση σου, οπότε άφησε το για άλλη μέρα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά το Σάββατο στην δουλειά σου αφού εκεί θα βρίσκεσαι. Η Κυριακή σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η, θα τα καταφέρεις μια χαρά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο αποδεικνύεις γιατί το ζώδιο σου ανήκει στα παρορμητικά. Αυτή η παρόρμηση είναι το κίνητρο σου και βρίσκει έδαφος να σου ανοίξει την όρεξη για ταξίδια, έστω αν το ταίρι σου δεν συμμερίζεται την διάθεση σου και συ θέλεις να το πας ακόμα και σέρνοντας το. Αποτέλεσμα αν δεν αποφύγεις τις εντάσεις: καυγάς. Το Σάββατο τα πας καλύτερα αφού σε πιάνει δίψα για μόρφωση, επιμόρφωση, γνώση. Πάλι παρόρμηση! Με το ταίρι σου απ’ το χεράκι και μπρος για μουσεία, αρχαιολογικούς περιπάτους, πινακοθήκες, γκαλερί. Τουλάχιστον μένετε και οι δυο ευχαριστημένοι! Την Κυριακή, το ρίχνεις στις προσπάθειες να καταξιωθείς επαγγελματικά και να πάει η καριέρα σου ένα βήμα πιο μπροστά και κανείς το ταίρι σου να εκφράζει παραπόνα. Κυριακή είναι, μοίρασε τον χρόνο σου!

Αν τυχαίνει και δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία, πρέπει να προσέξεις και να φίλτραρες ότι ακούς. Το Σάββατο και την Κυριακή, δεν έχεις παρά να προβάλλεις και το μορφωτικό σου επίπεδο και τα επαγγελματικά προσόντα σου όπου και αν βρεθείς και να δρέψεις τις δάφνες της επιτυχίας σου κερδίζοντας όποιο υποψήφιο ταίρι διαλέξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο σου χτυπάει καμπανάκι ότι στη σχέση σου μπορεί να υπάρξουν απατηλές καταστάσεις, θολούρες και ασάφειες και να πιαστείς στον ύπνο. Ξεκόλλα από τα παλιά και κοίταξε επί τέλους μπροστά. Η Κυριακή ευνοεί τις κοινωνικότητες και τις δημόσιες σχέσεις. Έτσι λοιπόν, το ρίχνετε με το ταίρι σου στις επαφές, στις επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους και το απολαμβάνετε.

Αν είσαι μόνος/η, κάνεις έναν απολογισμό των αιτίων που χώρισες και σε δέρνει η μοναξιά και χαλάει το κέφι σου. Με τέτοια διάθεση, πώς να σου βγει ζευγάρωμα; Την Κυριακή να το επιδιώξεις μέσα σε φιλικές συναναστροφές, είναι καλές οι προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ

Έχεις που έχεις την τάση να ονειροπολείς, έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα και σου δημιουργεί πιο έντονο κλίμα ψευδαισθήσεων και εξαπάτησης. Πρόσεξε το! Από την άλλη μεριά, το Σάββατο σε βοηθά στην αναλυτική σκέψη και εμβάθυνση, σε κάνει να μπεις στην βάση της σχέσης σου για να μπορέσεις να την εξελίξεις ακόμη περισσότερο. Την Κυριακή, μπορεί μεν να σε πιάσει η κυκλοθυμία σου και να έχει μεταπτώσεις η διάθεση σου. Συμβαίνει επειδή θα σου έλθουν στο μυαλό απωθημένα του παρελθόντος.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία, μην αρχίσεις να πετάς στα σύννεφα με την πρώτη, άσε με τον καιρό να σου αποδείξει αν θα έχεις δίκιο να ενθουσιάζεσαι. Το Σαββάτο πολύ καλές προοπτικές για σχέση θα έχει μια γνωριμία στο στενό ή και ευρύτερο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενώ την Κυριακή εκφράζεσαι με άνεση και μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε τραβήξει.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημείο διέλευσης προς τη Γάζα που μόλις άνοιξε, έγινε στόχος ρουκετών, σύμφωνα με το Ισραήλ

Ο IDF κατηγόρησε τη Χαμάς ότι βρίσκεται πίσω από την εκτόξευση ρουκετών στο Κερέμ Σαλόμ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το Κερέμ Σαλόμ, το κύριο...