Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Ιούλιος ανακαλύπτει την προδοσία του Σπύρου και βγαίνει εκτός εαυτού

Ο Σπύρος και ο Φατιόν βρίσκονται στο μοναστήρι αιχμάλωτοι του Αρκούδα, ο οποίος τους ανακρίνει. Παράλληλα ο Ιούλιος, στο αναρρωτήριο των φυλακών, είναι σαν το αγρίμι στο κλουβί, καθώς έχει στο απέναντι κρεβάτι τον… άσπονδο εχθρό του, τον Τσιτσάνη, ο οποίος φροντίζει να τον ενημερώσει για την προδοσία του Σπύρου, δίνοντάς του τη χαριστική βολή.

Αυτά και άλλα πολλά κωμικοτραγικά και ευτράπελα θα παρακολουθήσετε στο εικοστό επεισόδιο της κωμικής σειράς  ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ,που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:45.

Σπύρος και Φατιόν βρίσκονται στο μοναστήρι αιχμάλωτοι του Αρκούδα, ο οποίος τους ανακρίνει. Παράλληλα ο Ιούλιος, στο αναρρωτήριο των φυλακών, είναι σαν το αγρίμι στο κλουβί, καθώς έχει στο απέναντι κρεβάτι τον… άσπονδο εχθρό του, τον Τσιτσάνη.

Ο τελευταίος φροντίζει να τον ενημερώσει για την προδοσία του Σπύρου όσον αφορά την απώλεια του φυλακτού του, δίνοντάς του τη χαριστική βολή.

Με αφορμή ένα αποτυχημένο ερωτικό «παιχνίδι» τους, η σχέση Κίμωνα και Πόπης κλονίζεται, την ώρα που ο διευθυντής των φυλακών, Φωκίωνας Πάρλας, προσπαθεί να «ψαρέψει» πληροφορίες από το κινητό τηλέφωνο του Ιουλίου, που έχει πέσει στα χέρια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ