Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Η λήξη του προγράμματος εκτόνωσης θυμού γίνεται αφετηρία ανατρεπτικών καταστάσεων

Ο Ιούλιος ζητάει βοήθεια από τον Σπύρο, ώστε να αποδράσουν όλοι μαζί. Ο Σπύρος δέχεται να τους βοηθήσει, όμως δεν θέλει να τους ακολουθήσει.

Στο μεταξύ, η λήξη του προγράμματος «Στα Σύρματα» γίνεται η αφετηρία καταιγιστικών εξελίξεων και ανατρεπτικών και αναπάντεχων καταστάσεων, τόσο εντός όσο και εκτός φυλακής, στο δέκατο όγδοο επεισόδιο της κωμικής σειράς  ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:45.

Ο Σπύρος ενημερώνεται από τον δικηγόρο του ότι -δυστυχώς- δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι από την έφεση που κατέθεσε και απογοητεύεται.

Την ώρα που ο διευθυντής των φυλακών, Φωκίωνας Πάρλας, μαζί με την κοινωνική λειτουργό Άννα Ρούσου, αποτιμούν το πρόγραμμα «Στα σύρματα» που πλησιάζει προς το τέλος του, ο Ιούλιος ζητάει βοήθεια από τον Σπύρο, ώστε να αποδράσουν όλοι μαζί.

Ο Σπύρος δέχεται να τους βοηθήσει στον σχεδιασμό της απόδρασης, χωρίς όμως να θέλει να τους ακολουθήσει.

Τέλος, ο εορτασμός λήξης του προγράμματος «Στα Σύρματα» είναι η αφετηρία πολλών εξελίξεων και ανατρεπτικών καταστάσεων, τόσο εντός όσο και εκτός φυλακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...