Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ – Spoiler: Η Χρυσοστόμη πλησιάζει επικίνδυνα στην αποκάλυψη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ 

Η ξαφνική επιστροφή της Σεβαστής εγείρει υποψίες στη Χρυσοστόμη που επιβεβαιώνονται και από το ψυχρό κλίμα που παρατηρεί ανάμεσα στη Μάρμω και τον Ανδρέα. Παράλληλα, μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα, η Μάρμω κι ο Κίτσος αποφασίζουν να αναβάλλουν το σχέδιό τους να μιλήσουν στον Ανδρέα.

Η Μιρέλλα είναι πεπεισμένη πως ο Χρυσίνας κρύβει κάποιο μυστικό σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της, γεγονός που τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Χρυσίνας αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Παπά το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει από το παρελθόν.

Ο Σολδάτος κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να μπει σε πόλεμο με τον Γαλάτη και επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού στη Δέσποινα, αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι.

Ο Τέλης κι ο Παντελής έχουν βρει μια άκρη ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με την εξόριστη Ματούλα και ψάχνουν τον τρόπο να τη φέρουν πίσω. Ο Μανιάτης καταφέρνει να βρει επιτέλους τον Μαρκέζη και κανονίζει να βρεθούν από κοντά ώστε να του αποκαλύψει τον σκοτεινό ρόλο του Μαρμάρη…

Ο Κίτσος δέχεται να βρεθεί με τον πατέρα του, πιστεύοντας ότι θα ακούσει επιτέλους τον πραγματικό λόγο που έφυγε και τους παράτησε όταν αυτός ήταν ακόμα παιδί.



Η Χρυσοστόμη πλησιάζει επικίνδυνα στην αποκάλυψη της σχέσης του Κίτσου με τη Μάρμω ενώ ο Ανδρέας συνεχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη γυναίκα του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...