Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Μια φωτογραφία θα προδώσει το δολοφόνο!

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Famagusta

Ενώ ο Μάικλ συνεχίζει να αγωνίζεται για να αποδείξει την αθωότητά του, μια φωτογραφία λύνει τον γρίφο και υποδεικνύει τον αληθινό ένοχο του φόνου της Ελένης…

Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι ο εραστής της Ελένης ήταν ο Θοδωρής.

Μπορεί ο Μάικλ να έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι να έρθει η ώρα της δίκης για τον φόνο της Ελένης, όμως η σκιά των αμφιβολιών βαραίνει πολύ επάνω του. Όλοι τον κοιτάζουν με καχυποψία και τα βλέμματα αυτά είναι σαν μαχαιριές στο κορμί του, κι όλο αυτό τον κάνει να υποφέρει. Προσπαθεί να συνεχίσει τη δουλειά του, την καταγραφή μαρτυριών γύρω από την τουρκική εισβολή, κι αυτή τη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τις συγκλονιστικές ιστορίες δύο γυναικών.

Αυτός και η Κατερίνα τις ακούνε αμίλητοι να αφηγούνται το πόσο βασανίστηκαν τις μαύρες μέρες του ’74, όταν οι στρατιώτες των Τούρκων τις βίασαν επανειλημμένα και τις έριξαν στα λεγόμενα «στρατόπεδα βιασμού», για να συνεχίσουν τη μαρτυρική τους ζωή στα χέρια του εχθρού. Όταν η αφήγηση τελειώνει, ο Μάικλ είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στη δική του σκληρή πραγματικότητα, που δεν τον αφήνει να ηρεμήσει.

Θέλει να πείσει τη Σιμώνη, πρώτα απ’ όλους, ότι είναι αθώος, ότι δεν είναι αυτός ο στυγνός δολοφόνος που σκότωσε την αδερφή της και την πέταξε στο πηγάδι, όμως εκείνη έχει ορθώσει τοίχο απέναντί του και δεν έχει καν σκοπό να ακούσει τις εξηγήσεις του. Αποκρούει κάθε προσπάθειά του να τη συναντήσει και να της μιλήσει και είναι αποφασισμένη να πετύχει τη σκληρή τιμωρία του, αλλιώς δεν θα ησυχάσει.

Ο Παύλος και η Ιφιγένεια τα βρίσκουν ξανά!

Τον δικό του αγώνα κάνει και ο Παύλος, ο οποίος, συμβιβασμένος με τη σκληρή πραγματικότητα ότι του απομένουν μόλις λίγοι μήνες ζωής, προσπαθεί να αποκομίσει όσα περισσότερα μπορεί και να χαρίσει στιγμές ευτυχίες στον μικρό Αντρίκο.

Η Ιφιγένεια του έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι στο πλάι του και τηρεί την υπόσχεσή της. Σε κάθε ευκαιρία, μάλιστα, του υπενθυμίζει το πόσο τον αγαπά και οι δυο τους σιγά σιγά έρχονται όλο και πιο κοντά. Κι εκείνος, άλλωστε, την αγαπά πολύ, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η εξάρτησή της από το ποτό διέλυσε τον γάμο τους. Τώρα, μπροστά στην τραγωδία που έρχεται, τα βρίσκουν ξανά και αποφασίζουν να ζήσουν τους επόμενους μήνες μαζί, γεγονός που κάνει τον γιο τους πολύ χαρούμενο.



Αντίθετα, Μαριάννα και Θοδωρής αποφασίζουν πως ο δικός τους γάμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τα οποία δεν μπορούν να λύσουν μόνοι. Έτσι, επισκέπτονται έναν σύμβουλο, ο οποίος όμως αμέσως διαβλέπει ότι το μυαλό του Θοδωρή είναι κάπου αλλού… Ενώ ο Παύλος κι ο Τεύκρος χαζεύουν φωτογραφίες του Μάριου στη φάρμα, ο Παύλος δεν αργεί να παρατηρήσει κάτι πολύ σημαντικό για την εξιχνίαση του φόνου της Ελένης…

Πηγή: hello.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημείο διέλευσης προς τη Γάζα που μόλις άνοιξε, έγινε στόχος ρουκετών, σύμφωνα με το Ισραήλ

Ο IDF κατηγόρησε τη Χαμάς ότι βρίσκεται πίσω από την εκτόξευση ρουκετών στο Κερέμ Σαλόμ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το Κερέμ Σαλόμ, το κύριο...